Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Astrolog Mine Ölmez oğlak burcunda yaşanacak ay tutulmasının diğer burçları nasıl etkileyeceğini, retroların olduğu dönemde yaşanacak gelişmeleri anlatıyor. Pedagog ve Psikolojik Danışman Ferdi Baştan çocukların üstün zekalı olduğunu anne babalar nasıl anlar, üstün zekalı çocukların farklılıkları nelerdir, okula başlamadan çocuğa okuma yazma öğretmek doğru mu sorularını yanıtlıyor. Fitoterapi Uzmanı Şenol Şensoy fitoterapi yöntemi hakkında önemli bilgiler paylaşıyor. Diyet Uzmanı ve Psikolog Zinnur Elliiki Küçükköseleci duygusal açlığın üstesinden nasıl gelineceğini ve kilo verirken kendimizi nasıl motive edebileceğimizi açıklıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Tatlı Dillim 'Türk Filmi'
          14:00

          Tatlı Dillim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Münir Özkul, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Kemal Sunal, Hulusi Kentmen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Tatlı Dillim" Cumartesi günü Show TV'de! İdealist bir köy öğretmeni olan Feride, tüm zamanını köydeki insanlara yardım ederek geçirir. Ferit ise İstanbullu zengin bir ailenin çocuğudur. En büyük hobisi basketbol oynamak olan Ferit, maçlar öncesi kamp ve dinlenmek için takımı ile beraber Emine'nin yaşadığı köye gelir. Ferit, Emine'yi görür görmez ondan çok hoşlanır. Kısa sürede birbirine aşık olan çift herkesten gizli evlenir. Mutlu giden birliktelikleri Ferit'in arkadaşları ile birlikte İstanbul'a geri dönmesiyle bozulur. İstanbul'a gittikten sonra eski yaşantısına geri dönen Ferit'ten uzun süre haber alamayan Emine, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Kocasının oradaki yaşantısını gören Emine, Ferit'e unutamayacağı bir ders vermek için kolları sıvar.

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:15

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • İçimdeki Canavar 'Yabancı Film'
          23:45

          İçimdeki Canavar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Nacho Vigalondo'nun yaptığı, Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Austin Stowell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "İçimdeki Canavar" Cumartesi gecesi Show TV'de! Gloria sakin hayatı kısa süre önce tepetaklak olmuş bir kadındır. İşini kaybetmiştir ve sevgilisi tarafından da evden kovulmuştur. Çaresiz kadın New York'u arkasında bırakarak doğduğu kente geri döner. Ancak tam o zamanlarda Seul'e bir canavar saldırır. Bu dev canavar şehri yerle bir etmektedir. Gloria kısa sürede bu devasa yaratık ile kendisi arasında bir bağ olduğunu keşfeder. İşler kontrolden çıkmaya başladığında Gloria'nın kendisi gibi görünüşte önemsiz birinin nasıl olup da dünyanın kaderi üzerinde bu kadar büyük bir etkisi olabileceğini keşfetmesi gerekecektir...

        • İçimdeki Canavar 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          İçimdeki Canavar 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)