Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel dillerden düşmeyen "İzmir bombası", yırtılan ve bayatlayan yufkaları değerlendirebileceğiniz "pırtık böreği" tarifleri veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş tam yüz gençleştirmenin nasıl yapıldığını, dolgu ve botoksun hangi sorunlar için uygulandığını anlatırken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan gülümseme tasarımında dikkat edilenleri, diş eti tedavilerinin nasıl yapıldığını aktarıyor. Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek bölgesel incelme için hangi uygulamalar yapılır, bölgesel incelme ile beden küçültmek mümkün mü sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          09:30

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Selver Güneş'ten oluşan birinci takım, kuaför Songül Yıldız, makyöz Yağmur Yıldız, model Mahsa (Melisa) Seyfizadeh'ten oluşan ikinci takım, kuaför İlker Şimşek, makyöz Duygu Eren, model Aydanur Yıldız'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin'den oluşan dördüncü takım Türkan Şoray karakter saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden 'Yabancı Film'
          20:00

          Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Dave Green'in yaptığı, Megan Fox, Will Arnett, Tyler Perry gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden" Perşembe akşamı Show TV'de! Kaplumbağaların azılı düşmanı Shredder, cezaevine nakledilirken doktor Baxter Stockman'ın yönettiği Foot Clan tarafından kaçırılmaya çalışılır. Bu esnada Shredder farklı bir boyuta geçerek Beyin (Krang) ile karşılaşır. Yaptıkları anlaşma gereği çok güçlü bir mutant bileşenini yanında götürür ve bunu kullanarak nakil aracında tanıştığı Rocksteady ve Bebop'ı çok güçlü mutantlara dönüştürür. Kaplumbağalar Shredder ve bu güçlü mutantların yanında Beyin ile de mücadele etmek ve New York'ta güvenliği tesis etmek zorunda kalacaktır.

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          22:15

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden 'Yabancı Film' (Tekrar)
          23:45

          Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • İçerde 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          İçerde 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:45

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)