Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Uzman Psikolog Ramazan Şimşek çocukların çizdiği resimler karakterlerini nasıl yansıtıyor, dikkat eksikliği nasıl anlaşılır, çocuklar sınav stresi yaşarken veliler neler yapmalı sorularını yanıtlıyor. Estetisyen Cansu Yılmaz hangi sorunların vücutta çatlak oluşturduğunu, çatlaklar için yapılan uygulamaları anlatırken, Dermatolog ve Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayfer Aydın terleme tedavisinde neler yapıldığı aktarıyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Faruk Şahin otoimmün hastalıkların sebepleri hakkında bilgi veriyor.

        • Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        • Sultan 'Türk Filmi'
          13:00

          Sultan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Türkan Şoray, Bulut Aras, Şener Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Sultan" Pazar günü Show TV'de! Sultan, çocukları ile gecekondu mahallesinde yaşayan dul bir kadının hikayesini anlatıyor. Dört çocuğu ile birlikte bir gecekondu semtinde yaşayan Sultan evlere temizliğe giderek geçimini sağlar. Tek başına çocuklarına bakmaya çalışan dul kadın gönlünü bir minibüs şoförü olan Kenan'a kaptırır. Kenan mahallenin muhtarının oğludur. Kurnaz bir adam olan Muhtar, çevre yolu yapımı olduğunu öğrendiğince gözünü üzerinde gecekondu bulunan arsalara diker. Yıllar önce kendi sattığı arsaların değeri artacağından onları ucuz paralarla alıp gecekonducuları evlerinden çıkarır. Semt sakinleri kendilerini kapının önüne koyan muhtara karşı direnişe geçer. Evini kurtarmaya çalışan Sultan'ın bu süreçteki en büyük destekçisi Kemal'dir. Genç adam sevdiği kadınla birlikte babasına karşı direnişe katılır.

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Hababam Sınıfı Uyanıyor 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Uyanıyor 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Şevket Altuğ, Ahmet Sezerel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Hababam Sınıfı Uyanıyor" Pazar akşamı Show TV'de! Haylazlığına tam gaz devam eden Hababam Sınıfı, çok sevilen serinin bu filminde de pek farklı davranmıyor. Sınıflarına gelen yeni öğrenci Ahmet, Mahmut Hoca'nın eski bir arkadaşının oğludur. Babasının ölümünden sonra kimsesiz kalan bu genç, eğitim-öğretim hayatında her daim başarılı ve örnek bir öğrenci olmuştur. Şimdi Mahmut Hoca'nın destekleriyle öğrenimini sürdürecek olan Ahmet, liseyi bitirmek için Özel Çamlıca Lisesi'nde okumaya başlayacaktır. Ancak Hababam Sınıfı'na gönderilen Ahmet, sınıftakilerle arkadaş olabilmek için onlar gibi olmaya çalışsa da zamanla bu haylaz sınıfın alaycı ve baskıcı tavırları yüzünden büyük sıkıntı yaşayacaktır.

        • Erkek Güzeli Sefil Bilo 'Türk Filmi'
          22:15

          Erkek Güzeli Sefil Bilo 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul, Sevda Aktolga gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Erkek Güzeli Sefil Bilo" Pazar akşamı Show TV'de! Bir zamanlar sözde eşkıyalık yapmış olan Şivan ve Hüso, sürekli bugünlere dair anılarını anlatıp durmaktadırlar. Özellikle Hüso sıkça eşkıyalık günlerini anımsamakta, çevresine inandırıcılıkta sorunlar yaşadığı bu hikayeleri anlatmaktadır. Köyün gençlerinden Bilo bu hikayelere inanmakta, bahsi geçen olayları heyecanla dinlemektedir. Sonuç olarak eşkıya olmak isteyen Bilo, Şivan ve Hüso'yu zorla dağa çıkarır. Bu eğlenceli üçlüyü gerçek bir eşkıyalık deneyiminden çok talihsiz ve komik olaylar beklemektedir.

        • Fırtına Tanrısı 'Yabancı Film'
          23:30

          Fırtına Tanrısı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Paul Ziller'ın yaptığı, Jeremy London, Stefanie Von Pfetten, Scott Hylands gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Fırtına Tanrısı" Pazar gecesi Show TV'de! Birkaç arkeolog, eski Sümerlere ait Ba'al ismindeki fırtına tanrısına ait 4 madalyonun peşine düşerler. Bu madalyonlar mevsimleri temsil etmektedir. Ba'al'ın güçleri, babası tarafından elinden alınıp bu madalyonlara gizlenmiştir.

        • Fırtına Tanrısı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:00

          Fırtına Tanrısı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)