Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Prof. Dr. Caner Taslaman salgın hastalıklar, yangınlar, depremler, çekirge istilaları haberleri, gökyüzü olayları sonrası merak edilen dünyanın sonu mu geldi, kıyamet nasıl ve ne zaman kopacak, kıyamet günü hangi olaylar yaşanacak, affetmek neden önemli sorularını yanıtlıyor. Sanatçı Doğan Nurlu çok sevilen "Adana'ya gidek mi?" ve "Aramızda Sıra Dağlar (Şimdi Sen Olacaktın)" şarkıları ve renkli sohbetiyle stüdyoya konuk oluyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Aşkar lazer liposuction hakkında bilgi veriyor. Eğitimci İlhan Şahin korona sürecinin öğretmen ve öğrencileri nasıl etkilediğini anlatırken öğrenci ve velilere öneriler paylaşıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le"ye bugün; Astrolog Dinçer Güner ve Astrolog Öner Döşer konuk oluyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, modacı Muammer Ketenci ve Sebile Ölmez'in saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Selver Güneş'ten oluşan birinci takım, kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Aleyna Deniz'den oluşan ikinci takım, kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Selen Erbaş'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin'den oluşan dördüncü takım bandanalı saçlar ve kaş tasarım makyajı yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV'de... Karantina sürecinde eşinin akrabalarına evini açan Şevket bu durumdan ne kadar pişman olabilir? Akrabalar, misafir oldukları evi ne kadar benimsemiş olabilirler? Batı özentisi sosyal medya fenomeni Yeter ve arkadaşları yeni açılan İsmail'in lokantasına nasıl yorumlarda bulunacaklar? Müşteri kaybetmek istemeyen İsmail ve Bilal gençlerin kullandıkları yabancı kelimeler yüzünden nasıl bir çıkmaza girecekler? Sahtekarlıkta sınır tanımayan Emlakçı Feridun kandırdığı müşterilerin dükkanını basması sonucunda zor anlar yaşayacak! Dolandırıldıklarını anlayan öfkeli müşteriler Feridun'dan kaptırdıkları paralarını alabilecekler mi? Pandemi sürecinde berberlere gitmek yasak olunca kendi berberini gizlice eve çağıran Mesut, zabıta eşi Çiçek'e yakalanmadan tıraşını olabilecek mi? Karantina sürecinde uzun bir süre birbirlerinden ayrı kalan Bilal ve Naime çifti sonunda buluşuyor! Naime, Bilal ile görüşmek için ne gibi önlemler almış olabilir? Apartman sakini Kudret teyzenin ikiliye bu kadar sinirlenmesinin sebebi ne olabilir?

        • Hayalet Dayı 'Türk Filmi'
          23:15

          Hayalet Dayı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu'nun yaptığı, Settar Tanrıöğen, Ozan Özcan, Caner Özyurtlu, Ülkü Duru, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Karabacak gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Hayalet Dayı" Cuma gecesi Show TV'de! Aşırı ucuz, mobilyalı, köhne bir konak bulan Ozan (Ozan Özcan) ve Caner'in (Caner Özyurtlu) bu durumla ilgili mutlulukları sadece bir gece sürer. İki kişi girdikleri evde üç kişi olarak kahvaltıya oturan gençler, daha önce benzerini görmedikleri bir 'Dayı' ile tanışırlar. Bu olağanüstü durum karşısında ilk başta dehşete düşen iki arkadaş, kısa bir zaman sonra evin asıl sahibi olan "Hayalet Dayı" ile kanka olurlar. Türlü türlü huyları olsa da oldukça sevgi dolu olan bu dayıya alışan Ozan ile Caner, kısa zaman sonra kendilerini "Hayalet Dayı"nın derdine çare aramaya adar ve onu huzura kavuşturmak için kolları sıvarlar.

        • İçerde 'Dizi' (Tekrar)
          01:00

          İçerde 'Dizi' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)