Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          08:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Şabaniye 'Türk Filmi'
          10:00

          Şabaniye 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Çiğdem Tunç, Adile Naşit, Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncuların yer aldığı 1984 yapımı "Şabaniye" Perşembe günü Show TV'de! Kan davasından kaçmak için kadın kılığına girerek şarkıcılık yapan Şaban, çevresindeki herkesi kadın olduğuna inandırır. Ama kendisi de kan davalısı Nazlı'ya aşık olunca işler karışır. Kartal Tibet'in yazıp yönettiği Kemal Sunal güldürüsü, Şaban serisinin en sevilen filmlerinden biri olarak Türk sinema tarihindeki yerini korumaktadır.

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Refika İle Test Mutfağı
          14:45

          Refika İle Test Mutfağı

          Hayatımızı eve sığdırdığımız bu dönemde yemek kitabı ve gazete yazarı Refika Birgül, "Refika ile Test Mutfağı" ile hafta içi her gün Show TV'de! Hemen elinizin altındaki malzemelerle yapabileceğiniz Refika'nın pratik tariflerini kendi mutfaklarınızda test etmeye hazır mısınız? Bu tarifler hem iftar sofralarına lezzet katıyor, hem de acaba akşama ne pişirsek sorularınıza derman oluyor. Refika Birgül, "Refika ile Test Mutfağı"nda bugün; çok lezzetli bir pilav yanında bezelye yemeği ve mantılı tarhana çorbasıyla 15 dakikada kallavi bir sofra hazırlıyor. Ağır ateşte bakırda menemen, evdeki malzemeyle patatesli yumurta ve kış lezzeti ayva pekmezi tarifleri veriyor. Refika'nın lezzetli ellerinden çıkan harika yemekleri nasıl yapacağınızı öğrenmek için haydi ekran başına!

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Şark Bülbülü 'Türk Filmi'
          20:00

          Şark Bülbülü 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Cansev, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Şark Bülbülü" Perşembe akşamı Show TV'de! Şark Bülbülü, sevdiği kadınla evlenebilmek için gereken başlık parasını toplamak için İstanbul'a gelen Şaban'ın hikayesini konu ediyor. Şaban, beşik kertmesi olan Hatice ile evlenecekleri günün hayalini kuran genç bir adamdır. Ancak önünde büyük bir engel vardır. Yoksul bir adam olan Şaban'ın, evlenmeleri için gereken başlık parasının bulması gerekmektedir. Bu sırada Zülfo Ağa, Hatice'ye göz koymuştur ve zenginliği ile Hatice'nin babasının aklını çeler. Şaban'ı da köyden kovan Zülfo Ağa'nın önünde artık bir engel kalmamıştır. Köyden kovulunca çareyi İstanbul'a gitmekte bulan Şaban, gereken parayı biriktirmek için türlü işlerde çalışır. İstanbul'da yaşadığı tesadüfler sonucu kendisini sahnelerde bulan Şaban'ı artık herkes Şaban Ballıses olarak tanımaktadır. Artık zengin bir adam olan Şaban, geçmişin intikamını almak için koyulduğu köye gitmeye karar verir.

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          21:45

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • İçerde 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          İçerde 'Dizi' (Tekrar)

        • Bekir Köse İle Sahur Vakti
          01:30

          Bekir Köse İle Sahur Vakti

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)