Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp ciltteki ve vücuttaki su kaybının sonuçlarını, ciltte en çok önem verilen içerikleri, cilt bakımında dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor. Güzellik Uzmanı Eda Öztürk melazma oluşmasının sebepleri nelerdir, cilt renginin eski haline gelmesi mümkün mü, bölgesel zayıflama uygulamaları kimlere uygundur sorularını yanıtlıyor. Fitoterapist Dr. Şenol Şensoy fitoterapi yöntemi ile ilgili merak edilenleri aktarırken, Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Korkmaz huzursuz bağırsak sendromu hakkında bilgi veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          09:30

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, modacı Muammer Ketenci ve Sebile Ölmez'in saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin'de bugün kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Dilek Kaya'dan oluşan birinci takım, kuaför Emina Çarkovic, makyöz Mira Akkurt model Selver Güneş'den oluşan ikinci takım, kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Selen Eşdur'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Atlı'dan oluşan dördüncü takım kıvırcık saçlar ve pastel makyaj yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV'de... Naime kızı Çiçek'i eski sevgilisi olan popstar Mesut ile barıştırabilecek mi? Çiçek'in yeni sevgilisi Bilal'i gören Naime, Bilal'i sevecek mi? Naime'nin damadında aradığı özellik ne olabilir? Adana Adliyesi'nde birbirinden zorlu davalara bakan Hayati ve Kudret, Karadeniz Adliyesi'nde bekledikleri gibi davalarla karşılaşabilecekler mi? Genç yaşta Real Madrid'e transfer olacak Bahadır ve babası Fikri'nin bu mutlu gününü kimler bozabilir? Transfer anlaşması için her şey tamamken Dram Teyzeleri Naime ve Mehtap tarafları nasıl olumsuz etkileyecek? Yeni evli çift Mesut ve Burcu'nun cicim aylarını bitirecek olay ne olabilir? Cicim aylarının asla bitmeyeceğini düşünen Burcu, yakın arkadaşı Çiçek'ten erkekler hakkında hangi bilgiyi öğrenince yıkılacak? Konser öncesi dansöz bekleyen Kazım ve ekibi karşılarında köçekleri görünce ne tepki gösterecekler? Meslekleri yüzünden sürekli örselenen köçekler, Kazım ve ekibini nasıl utandıracak?

        • Kıyametin İşaretleri 'Yabancı Film'
          23:30

          Kıyametin İşaretleri 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini W.D. Hogan'ın yaptığı, Christopher Llyod, Joel Gretsch, Aaron Douglas, Reilly Dolman, Emily Holmes, Andrea Brooks gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Kıyametin İşaretleri" Cuma gecesi Show TV'de! Güneş sisteminde ortaya çıkan gizemli bir gezegen dünyayı tehdit etmektedir. Dünya yavaş yavaş sona yaklaşmaktadır. İnsanoğlunun kaderi, bir bilim adamının kıyametin şifrelerini çözmesine bağlıdır.

        • Kıyametin İşaretleri 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:00

          Kıyametin İşaretleri 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          05:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)