Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Tasarımcı Gülafer Ataş 2020-2021 modasında bizi nelerin beklediğini, 92. Oscar Ödülleri için hazırladığı elbiseleri anlatırken, fotoğrafçı Özgür Arslan güzel düğün fotoğrafları için dikkat edilmesi gerekenleri paylaşıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Aşkar liposuction ameliyatı hakkında bilgi veriyor. Uzman Estetisyen Sara Yaman altın oran kaş nedir, kaş laminasyonu ve microblading işlemleri neye göre yapılır, kaş silme işleminde dikkat edilmesi gerekenler neler sorularını yanıtlarken, Uzman Dermatolog Dr. Seçil Demirci bahar ayları yaklaşırken cilt yenilemek için neler yapılabileceğini aktarıyor. 14 Mart Tıp Bayramı'nda Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu hasta-doktor ilişkisi nasıl olmalı, hastalar, doktorlarını nasıl seçmeli sorularını yanıtlıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Ne Olacak Şimdi? 'Türk Filmi'
          13:00

          Ne Olacak Şimdi? 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği oyuncu kadrosunda Nevra Serezli, Levent Kırca, Şener Şen, Perran Kutman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Ne Olacak Şimdi?" Cumartesi günü Show TV'de! Uzun bir süredir evli olan Nuran ve Şakir çifti İstanbul'a taşınırlar. Ancak bu büyük şehirde işler beklendiği gibi gitmez. Şakir burada bambaşka bir adama dönüşür ve türlü çapkınlıklarıyla karısını aldatmaya başlar. Bu tavra daha fazla dayanamayan Nuran boşanmaya karar verir. Davanın haberini alan Şakir de kendisine avukat tutar. Böylece buluşan iki avukat Özden ve Orhan beklenmedik bir şekilde birbirlerine aşık olurlar ve böylece tüm hikaye karakterlerini içine alan trajikomik olaylar yaşanmaya başlar.

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Ramo'yu kurtaran Yavuz, Cihangir Bey'e tüm gerçekleri anlatmadığını söyleyip; Ramo ile birlikte hareket etmeye karar verdi. Alpay'ın beklenmedik saldırıları sonucunda mahalle yangın yerine dönerken, Cavidan ve Doğan vuruldu; Taklacı ise hayatını kaybetti. Hasan ve Şahin bir süre dirense de ikili Alpay'ın adamları tarafından rehin alındı. Eş zamanlı olarak Durdu Baba'nın da mekanına saldırı oldu fakat mekan düşmek üzereyken Boz; Fatoş, Arap ve Durdu Baba'yı kurtardı. Süleyman'ı saldırıların arasından kaçırmayı başaran Halef ise, Süleyman'dan kendi gerçeklerini öğrenmek istedi. Süleyman'ın konvoyuna saldıran, Sibel ve Neco'yu da alan Alpay kaçırdığı tüm rehineleri bir depoya kapattı ve elindeki kozu kullanarak komisyonla pazarlık yapmak için buluştu. Alpay elindekilere karşı komisyonun başına geçmeyi teklif etti ve düşünmeleri için süre verdi. Ramo, rehinelerin yerini öğrenmek için Alpay'ı gizlice takip etti. Bu sırada depoda yaşanan arbedede Hasan vuruldu. Sibel elinden geleni yapsa da Hasan için zaman daralıyordu. Ramo'dan öğrendiği bir numara ile kelepçelerden kurtulan Sibel, Ramo'ya konumunu bildirdi. Harekete geçen Ramo, Yavuz'la birlikte ortak bir baskın düzenlemeye karar verdi. Pazarlığı kabul etmediklerini anlayan Alpay rehineleri sırayla öldürmeye başladı. O sırada gelen Ramo ve Yavuz ise rehineleri kurtardı. Ancak Alpay son anda kaçarken Sibel'i de aldı. Sibel'i Alpay'ın götürdüğünü fark eden Ramo arabayla onu takibe aldı ve önlerini kesti. Kaçmayı kafasına koyan Alpay, Ramo'yu etkisiz hale getirmek için Sibel'in koluna bir zehir enjekte etti. Sibel, Ramo'nun kucağına yığılırken Ramo, sevdiği kadını kurtarabilecek miydi?

        • Çukur  'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Zemheri 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          05:45

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)