Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Beslenme Danışmanı ve Yazar Sibel Güngör "probiyotik kahvaltı", kabızlık yaşayan bebekler için "zeytinyağlı kabak yemeği", bebeklere sebzeleri sevdirecek "enginar püresi" tarifleri veriyor. Eczacı Hülya Kayhan havadaki virüs ve bakterilerden korunma yollarını, uçucu yağların nasıl kullanılması gerektiğini, hangi uçucu yağların rahat nefes almaya yardımcı olduğunu anlatıyor. Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Kerim Güzel metabolik cerrahi hakkında bilgi veriyor. Psikolog Guy Winch günde 15 dakika kaliteli iletişim neden önemli, duygusal sağlık fiziksel sağlığımızı etkileyebilir mi, gündelik hayatın yoğunluğu kaliteli iletişime engel mi oluyor sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le"ye bugün; Psikolog Esra Ezmeci, Prof. Dr. Caner Taslaman, Hukukçu, Yazar Cengiz Hortoğlu ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Erk konuk oluyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal, modacı Muammer Ketenci ve Tuğba Özay'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Cihan Özdemir, makyöz Canan Adın, model Naz Sabetkar'dan oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Çağla Salım'dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Eyşan Salatan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Emre Demirci, makyöz Fatma Demirci, model Esma Musluoğlu'ndan oluşan dördüncü takım örgülü topuzlar ve Serenay Sarıkaya makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Ramo 'Dizi'
          20:00

          Ramo 'Dizi'

          Ramo, Alpay'ın saldırısından son anda kurtulmuştur. Ramo'yu kurtaran Yavuz, kartlarını açık oynamaya karar verir. Yavuz ve Ramo artık birlikte hareket edeceklerdir. Ancak Alpay'ın beklenmedik saldırıları sonucunda mahalle yangın yerine dönmüş, birçok kayıp verilmiştir. Hasan ve Şahin mahallede bir süre dirense de yakalanır ve rehin alınırlar. Fidan da rehin alınanlar arasındadır. Neco'nun kendi yaptığı plan ters tepmiştir. Alpay onlara da saldırmış, Süleyman'ı almak istemiş ama başarılı olamamıştır. Sibel ve Neco rehin alınır. Alpay rehineler karşılığında Adana komisyonu ile pazarlık yapar. Rehinelerin hayatı bu yapılan pazarlığa bağlıdır. Halef ise Süleyman'ı saldırıların arasında kaçırmayı başarmıştır. Halef'in aklında tek bir soru vardır. Ben kimim? Süleyman'dan kendi gerçeklerini öğrenmek ister. Süleyman'ın sakladığı geçmiş, onu kendi sonuna doğru götürmektedir. Alpay'ın rehinelerin hayatları için verdiği süre giderek azalmaktadır. Alpay komisyonun zaman kazanmak için kendisini oyaladığını anlayınca, harekete geçer... Zaman Ramo'nun aleyhine işler. Sevdiklerini kurtarmak için fazla vakti kalmamıştır.

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk"  'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          05:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)