Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Romatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ali Uğur Ünal 'romatoid artrit' hastalığı hakkında bilgi verirken, Gastroenterolog Dr. Arzu Guliyeva bioregülasyon tıp nedir, otoimmün hastalıklar nasıl gelişir, kronik hastalığı olan hastalara hangi tedaviler uygulanabilir sorularını yanıtlıyor. Düğün Fotoğrafçısı Burak Selvi 2020'de trend düğün fotoğraflarının neler olduğunu paylaşıyor. İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Neslihan Aktaş insülin direnci olanların nasıl beslenmesi gerektiğini anlatırken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu alanında merak edilenleri aktarıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Oh Olsun 'Türk Filmi'
          13:00

          Oh Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hale Soygazi, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Oh Olsun" Cumartesi günü Show TV'de! Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla... Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev'le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez âşık olmuştur.

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Çetin'i vuran kişinin Ruhi çıkması üzerine herkes şoke oldu. Yıldız yaşadığı hayal kırıklığı ve öfkeyle Kuzey'i hayatından tamamen çıkarmaya karar verdi. Kuzey kendini açıklamaya çalışsa da Yıldız için bunun bir anlamı yoktu. Sefer, Nahide'ye gerçekleri söylemesi için Tülin'den yardım isterken Kuzey'in tüm planını da anlatmak zorunda kaldı. Tülin, Nahide ve Sefer aşkını kurtarırken Yıldız ve Kuzey aşkına son darbeyi vurdu. Kuzey ile yıllar önce ilişkisini olduğunu söyleyerek Yıldız'ı bir kez daha yıktı. Şule, Çetin'e onu vuranın Yıldız olduğunu söylemesi için para verirken Tülin ile de işbirliği içinde olduğu öğrenildi. Yıldız, Kuzey'i affetmemekte ne kadar kararlıysa Kuzey de Yıldız'ı ikna etmek için o kadar kararlıydı. Kızları ile birlikte Yıldız'ın önünü kesip her şeyi anlatmaya çalışsa da büyük bir öfkeyle karşılaştı. Fadik, Çetin'i vurmasından sonra Ruhi'nin hala Yıldız'a aşık olduğunu düşündü. Sefer ve Nahide kasada kalan paralarını almak için gizlice eve girerken, kasayı açtıklarında Yaşar ve Poyraz'ın tatsız sürpriziyle karşılaştı. Kuzey aşkı için son bir hamle yaparak kızlarıyla birlikte Ordu'dan gittiğini yazdığı bir mektup gönderdi. Yıldız'ın bunu duyup havaalanına gelmesini beklerken karşısında Sefer ve Nahide'yi bulunca hayal kırıklığına uğradı. Bunun üzerine bir karar verdi; Yıldız'ın küllenen aşkını tatlı dille değil eskiden olduğu gibi inatlaşarak harlayacaktı. Kuzey, Yıldız'ın peşini denizde de bırakmadı ve iki inatçı aşık Karadeniz'in hırçın sularına açıldı. Yıldız artık Kuzey'in ikna olmayacağını anlayarak son kozunu kullanmaya karar verdi. 20 yıllık çeyizini, boynundaki pusulayı ve parmağındaki tek taşı Kuzey'in gözü önünde ateşe attı. Yıldız 20 yıllık aşkını kül ederken, Kuzey bu aşkı yeniden alevlendirmek için savaşmaya devam edecek miydi?

        • Çukur  'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Zemheri 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          05:45

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)