Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Meltem Açıkel ve Ayşe Çimer'in ablası Nuray Karataş Hatay'a özgü enfes "künefe", "mantı" ve "pancarlı yeşil zeytin salatası" tarifleri veriyor. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sevda Özdoğan zatürree hakkında bilgilendiriyor. Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Ayşe Çimer jet basınç uygulaması hangi sorunlara iyi gelir, ameliyatsız yüz germe yöntemleri neler, çatlak tedavisi her cilt tipine uygulanabilir mi sorularını yanıtlarken, Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Kement hemoroit hakkında merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          09:30

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

          Ekranların güler yüzü Zahide Yetiş ve doyumsuz sohbetiyle Prof. Dr. Mustafa Karataş her cuma Show TV'de! Yüce dinimiz İslam, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz. Muhammed ile ilgili tüm merak ettikleriniz bu programda konuşuluyor. Ayrıca Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Akın Akyurt göze dokunmadan lazer nasıl yapılır, lazer kişiye özel nasıl planlanır sorularını yanıtlıyor.

        • Zemheri 'Dizi' (Tekrar)
          12:30

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          15:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film'
          20:00

          Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film'

        • Lütfen Beklemede Kal 'Yabancı Film'
          22:15

          Lütfen Beklemede Kal 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Ben Lewin'ın yaptığı, Dakota Fanning, Toni Collette, Alice Eve gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Lütfen Beklemede Kal" Cumartesi günü Show TV'de! Wendy'nin (Dakota Fanning) hayata farklı bir bakış açısı vardır: bağımsızlığına çok düşkün, keskin ve parlak bir zekaya sahip, afacan, neşeli ve esprilidir. Ayrıca otistiktir. Ona göre insanlar, davranışları ve tüm dünya karmakarışıktır. Etrafında olup biteni anlamak onun için her zaman çok zor olmuştur ve hayatta tek istediği şey anlaşılmaktır. Aynı herkes gibi... Elindeki 500 sayfalık Star Trek senaryosunu Hollywood'ta düzenlenen bir yarışmaya sokmak için kaldığı bakımevinden kaçınca, hayatının en büyük ve en muhteşem yolculuğuna çıkmış olacaktır.

        • Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film' (Tekrar)
          23:45

          Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Zemheri 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)