Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Özbekistanlı şarkıcı Milena Madmusayeva hafta sonunuza renk katacak şarkılarla ve keyifli sohbetiyle geliyor. Avukat Mahcemal Seyhan kadına karşı şiddetin önlenmesi konusunda alınan tedbir kararları neler, evlilik birliğinin temelinden sarsılması kapsamına hangi haller girer, boşanan çiftler ortak velayet alabilir mi sorularını cevaplıyor. İş Kadını, Sosyal Girişimci, Anne Meclisi Derneği Başkanı Oya Kalender bebeğine süt veremeyen annelerin hangi tür baskılara maruz kaldığını, yeni doğum yapmış emziren annelerin öncelikli ihtiyaçlarını, baskının anneleri psikolojik olarak nasıl etkilediğini anlatıyor. Düğün Fotoğrafçıları İlyas Mayda ve Gülnur Mayda düğün çekimleriyle ilgili merak edilenleri paylaşıyor. Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Prof. Dr. Hale Başak Çağlar radyasyon onkolojisindeki önemli gelişmeler neler, radyasyon tedavilerinin yan etkileri daha mı az, ışın tedavisi ne kadar sürüyor sorularını cevaplarken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu düğün estetiği hakkında bilgiler veriyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Arabesk 'Türk Filmi'
          13:00

          Arabesk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Münir Özkul, Şener Şen, Müjde Ar, Uğur Yücel gibi usta yer aldığı 1989 yapımı "Arabesk" Cumartesi günü Show TV'de! Yanaşma oğlu Şener, köy ağasının güzel kızı Müjde'ye aşıktır. Müjde de Şener'i sevmektedir ancak babası onu Şener'e vermek istemez. Müjde'ye sevdalı başka bir genç olan Kaya, Müjde ile Şener'in birlikte kaçacaklarını babasına ihbar eder. Ağa Şener'e rüşvet teklif eder, paraları önce alan ama sonrasında ağanın yüzüne fırlatan Şener'i Müjde görmez ve para yüzünden terk edildiğini düşünür. Kaya ile evlendirilen Müjde düğünden kaçar. Bu sırada Şener'de İstanbul'a gitmiş ve sesini keşfeden gazinocular kralı sayesinde meşhur olmuştur.

        • Zemheri 'Dizi' (Tekrar)
          15:00

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey ve Sefer başlarını büyük bir belaya soktu. Sefer, kaçmaya çalışırken Zübeyir'in adamlarının eline düştü. Kuzey, Yıldız ve Nahide'nin de çabaları sonuç vermeyince efsane dörtlü Zübeyir'in evinde mahsur kaldı. Zübeyir'in Nahide'ye olan ilgisi Sefer'i kıskançlık krizine sokarken, ihtiyaç duydukları yardım Osman'dan geldi. Kapadokya'dan memlekete dönen ekip evde ailelerin öfkesiyle karşılaştı. Yaşar, çocukları evlatlıktan reddetti. Evden kovulan Yıldız, Sefer, Nahide ve Poyraz; Mollaoğlu evine sığındı. Doktor'un Pembe'ye romantik evlenme teklifi keyifli anlara sahne olurken, Kuzey'in gündeminde ise boşanma davası vardı. Yıldız'la aşkının önündeki engelleri kaldırmak ve özgürlüğüne kavuşmak isteyen Kuzey, Şule'den yine kurtulamadı. Kuzey ve kızları bu sorunu ortadan kaldıracak bir plan yaptı. Kuzey, Şule'nin asistanı ve kara kutusu Tülin'in ona olan aşkını kullanarak ihtiyacı olan kanıtlara ulaşacaktı. Final sahnesinde Şule'nin Yıldız'ın karşısına çıktığı anlarda gerilim yükselirken Şule, Kuzey'in Tülin'le görüntülerini Yıldız'a izletti. Şule, YılKuz aşkını bozabilecek miydi?

        • Ramo  'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Zemheri 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          05:45

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)