Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; keyifli sohbeti, samimi itirafları ve sevilen şarkısı "Zor" ile Tolgay stüdyoya geliyor. Beyin ve Omurga Cerrahı Op. Dr. Onur Kulaksızoğlu boyun fıtığı hakkında bilgi verirken, Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bilgen Katipoğlu Erenoğlu yüz inceltme nasıl bir uygulamadır, dudak kaldırma işlemi kimlere uygundur, çene büyütmek için hangi yöntemler var sorularını yanıtlıyor. Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp himalaya tuzunun cilt bakımı için nasıl kullanıldığını, erken yaşlanmamak için dikkat edilmesi gerekenleri, bilinçsiz kozmetik kullanımının cilde zararları anlatırken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu her estetik herkese yapılır mı, Jawline nasıl bir uygulamadır, kimlere uygundur, yüz gençleştirmede hangi teknikler kullanılır sorularını yanıtlıyor.

        • Pazar Sürprizi Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi Canlı)

        • Sultan 'Yerli Sinema'
          13:00

          Sultan 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Türkan Şoray, Bulut Aras, Şener Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Sultan" Pazar günü Show TV'de! Sultan, çocukları ile gecekondu mahallesinde yaşayan dul bir kadının hikayesini anlatıyor. Dört çocuğu ile birlikte bir gecekondu semtinde yaşayan Sultan evlere temizliğe giderek geçimini sağlar. Tek başına çocuklarına bakmaya çalışan dul kadın gönlünü bir minibüs şoförü olan Kenan'a kaptırır. Kenan mahallenin muhtarının oğludur. Kurnaz bir adam olan Muhtar, çevre yolu yapımı olduğunu öğrendiğince gözünü üzerinde gecekondu bulunan arsalara diker. Yıllar önce kendi sattığı arsaların değeri artacağından onları ucuz paralarla alıp gecekonducuları evlerinden çıkarır. Semt sakinleri kendilerini kapının önüne koyan muhtara karşı direnişe geçer. Evini kurtarmaya çalışan Sultan'ın bu süreçteki en büyük destekçisi Kemal'dir. Genç adam sevdiği kadınla birlikte babasına karşı direnişe katılır.

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Hafta Sonu Ana Haber
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber

        • Kibar Feyzo 'Yerli Sinema'
          20:00

          Kibar Feyzo 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Kibar Feyzo" Pazar akşamı Show TV'de! Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşamada Feyzo'nun rakibi Bilo'dur. Ancak türlü taktiklerle kızı almayı başaran Feyzo, başlık parasının yarısını verir. Diğer yarısı ise Ağa'ya yaptığı senetlerle ödenecektir. Eğer Feyzo senetleri ödemede başarısız olursa Ağa, kızını geri alacağını söyler. Korkuya kapılan Feyzo parayı denkleştirebilmek için büyük şehre göçer. Burada gördüğü medeni yaşam Feyzo'yu değiştirecek, köye döndüğünde birçok şeyi düzenleyip değiştirmesini sağlayacaktır.

        • Oflu Hoca'nın Şifresi 'Yerli Sinema'
          21:45

          Oflu Hoca'nın Şifresi 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı, Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür, Didem Balçın, Başak Daşman gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Oflu Hoca'nın Şifresi" Pazar akşamı Show TV'de! Bir başkasına şaka gibi, kâbus gibi gelebilecek bir gün, Oflu Hoca için sıradan bir gündür. Çünkü o her gün yerel kanalda, akıl hocalığı yaptığı programda, tahammül sınırlarını zorlayan abuk sorulara yanıt vermekte; yöredeki her dişi için artık bir tehlike unsuru haline gelmiş babasını mümkün mertebe zapt etmeye çalışmakta ve bir "deli mıknatısı"na dönmüş hayatında envai çeşit abuk olay yaşamaktadır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Hoca'nın hayatını daha da değiştirecek ve onu pek de istemediği, komik bir rekabetin ortasına düşürecektir. Öncelikle Hoca'nın da gençliğinde oynadığı Doğanspor kulübünün zor durumdan kurtulması için "namuslu, zeki ve gönüllerin şampiyonu " bir başkan gerekmektedir. Bu özelliklerden bir tanesini bile taşımayan ve hiç de güven vermeyen Müteahhit Ahmet ile Oflu Hoca'nın başkanlık mücadelesi inanılmaz olaylar eşliğinde başlar...

        • Oflu Hoca'nın Şifresi 'Yerli Sinema'
          23:45

          Oflu Hoca'nın Şifresi 'Yerli Sinema'

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)