Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Sanatçı Kara Hasan kulakların pasını silecek "Keklik Uçtu Bağa Düştü" ve "Kapılmışsın Bir Sevdaya" türkülerini seslendiriyor. Kalıcı Makyaj Eğitmeni Bahar Arslan güzellik alanında hangi konularda eğitim veriliyor, hatalı kalıcı makyaj uygulamaları nasıl düzeltilir, kalıcı kaş makyajı yaptıracak olanlar nelere dikkat etmeli sorularını yanıtlarken, Diş Hekimi, Pedodonti Uzmanı Didem Argun Nakaş diş sağlığı hakkında merak edilenleri paylaşıyor. Modacı kardeşler Funda Kalyoncu ve Hande Doğar 2020'de gelinlikte öne çıkacak detayları, gelinliklerde farklı renk modasını, vücut tipine göre nasıl gelinlik seçildiğini anlatırken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu el gençleştirmek için hangi uygulamalar yapılabilir, meme protezi patlar mı, erkeklerde meme küçültme nasıl yapılır sorularını yanıtlıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Öyle Olsun 'Türk Filmi'
          13:00

          Öyle Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Müjde Ar, Hulusi Kentmen, Ayşen Gruda, Aysel Gürsel, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Öyle Olsun" Cumartesi günü Show TV'de! Gazetecilik yapan Ferit yeni bir yazı dizisi başlatır. Ünlü firmaların yaptığı düzenbazlıkları yazar. Son yazısında, ünlü iş adamı Hulusi Bey'in ürettiği yağların doğal olmadığından bahseder. Bu yazı dizisi gazetenin tirajlarını çok arttırır. Aynı akşam Ferit, bir diskoda Hulusi Bey'in kızı Alev'in evli bir erkekle eğlendiğini görür. Bunu gazetede haber olarak yayınlar. Ne var ki bu sefer hata yapmıştır. Hulusi Bey gazeteyi iflas ettirecek bir tazminat davası açar. Ferit de davayı kazabilmek için Alev'e bir tuzak kurar. Ancak işler Ferit'in plânladığı gibi gitmeyecektir.

        • Zemheri 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Yıldız, Kuzey'e olan aşkı için bu kez de ölümle burun buruna geldi. Kuzey için her şeyden gözünü bile kırpmadan vazgeçen Yıldız, aynı fedakarlıkla canını da ortaya koydu. Yıldız'ı yerde hareketsiz bir şekilde bulan Kuzey büyük panik yaşadı. Olanlardan kendini sorumlu tutan Kuzey'in yaşadığı vicdan azabı izleyenleri derinden etkiledi. Kadıoğlu ailesi Yıldız'ın başına gelenlerden Kuzey'i sorumlu tutarken, hastanede gerilim giderek yükseldi. Yıldız'ın yaşam mücadelesini kazanıp gözlerini açmasıyla tüm yüzler tekrar güldü. Sefer ve Kuzey'in ördek avına çıktığı eğlenceli anlar izleyenleri kahkahaya boğarken, Şule'nin kendisini kaçırmakla suçladığı Pembe'yi polise vermesi Mollaoğlu evinde gerilimi arttırdı. Yüzüğünü bulan ve aşkını Kuzey'e ispatlayan Yıldız, aşkıyla aralarındaki tüm engellerin kalkacağını düşünürken, olaylar beklemediği şekilde gelişti. Yıldız, Kuzey'i affetse de anne babası affetmedi. Bu durum karşısında ne yapacağını bilemeyen Yıldız'a en büyük destek yengesi Nahide'den geldi. Bir an önce aşkına kavuşmak isteyen Kuzey, Yıldız'la bir araya gelmek istedi. Yıldız ve Kuzey, Nahide'nin de yardımıyla akşam yemeğinde herkesi uyutup kaçma planı yaptı. Kamer'in tüm planı itiraf etmesiyle Yıldız'ı bulan Poyraz, onu eve getirdi. Kuzey tüm engellere rağmen pes etmezken başına geleceklerden habersizdi. Final sahnesinde Kuzey gizlice girdiği Yıldız'ın odasından kaçmaya çalışırken Yaşar'a yakalandı. Kaçtığını düşünen Kuzey'in vurulduğunu anladığı an ekran başındakileri şoke etti. Kuzey'in vurulduğu haberini alan Yıldız'ın yaşadığı korku gözlerinden okunuyordu.

        • Çukur  'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Zemheri 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          05:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)