Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün yeni projesiyle Müzisyen Ahmet Özden konuk olurken, Hüseyin Öğüt ve İrem Daşdemir kulakların pasını silecek şarkılar seslendiriyor. İş İnsanı, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Şebnem Akman Balta SPA ve hamamın sağlık üzerine etkilerini anlatırken, Make Up Artist, Uzman Estetisyen Banu Güzel cilt bakımı neden gereklidir, dermoterapi hangi ciltlere yapılır, hyaluropen nasıl bir uygulamadır sorularını yanıtlıyor. Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Taha Mehmetoğlu burun estetiği hakkında merak edilenleri paylaşırken, Uzman Dr. Yahya Yiğit Hollywood ünlülerinin yaptırdığı estetik uygulamalarını, dolgu uygulamasıyla çene estetiğinin nasıl yapıldığını, çene estetiğinin hangi yüz şekillerine uygulanabileceğini anlatıyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Sait Buğdacı reflünün sebepleri ve tedavi yolları hakkında bilgiler veriyor.

        • Oh Olsun 'Türk Filmi'
          13:00

          Oh Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hale Soygazi, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Oh Olsun" Cumartesi günü Show TV'de! Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla... Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev'le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez âşık olmuştur.

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Yıldız'ı Çetin'le birlikte gören ve deliye dönen Kuzey, Yıldız'ın asıl amacını öğrenemedi. Kuzey'i Şule'den kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapan Yıldız, bir türlü Çetin'den beklediği hamleyi göremedi. Tüm bu yaptıklarının boşuna olduğunu, dolandırıldığını düşünmeye başlayan Yıldız, her yerde Çetin'i aradı. Kendi planını devreye sokan Çetin, Kuzey'e Yıldız'ın yaptıklarını anlattı. Çetin'in Yıldız'ı dolandırıp kaçtığını anlayan Kuzey, Yıldız'ın sattığı her şeyi geri almak için harekete geçti. Sonunda Yıldız'ı affeden Kuzey, onunla romantik bir akşam yemeğine çıkmak istedi. Bu kez test etme sırası Kuzey'e geçti. Kuzey'in sınavının tüm aşamalarını geçen Yıldız'ın en son aşamada bilmece çözmesi gerekiyordu. Bilmeceyi çözen Yıldız, Kuzey'in istediği yüzüğü almaya çalışırken merdivenlerden düştü. Kuzey için her şeyini riske atacağını bir kez daha ispat eden Yıldız'ın yerde hareketsiz yattığı final sahnesi izleyenlerin yüreklerini ağza getirdi.

        • Zemheri  'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Zemheri 'Dizi' (Tekrar)

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          05:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)