Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Diyetisyen Berrin Yiğit kolayca kilo vermeye yardımcı olacak 5 öneri, tatlı krizlerine sağlıklı alternatifler, ödem atmaya yardımcı sağlıklı yeni yıl içeceği tarifi veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ve Estetik, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek'in dokunuşlarıyla hayatları değişen Döndü Koç, Nurseven Dural, Fidan Yüksel, Yeşim Laletepe film gibi hayat hikayeleriyle konuk oluyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş'le (Tekrar)
          09:30

          Zahide Yetiş'le (Tekrar)

        • Yılbaşı Sürprizi (Tekrar)
          12:15

          Yılbaşı Sürprizi (Tekrar)

        • Ne Olacak Şimdi? 'Türk Filmi'
          14:00

          Ne Olacak Şimdi? 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği oyuncu kadrosunda Nevra Serezli, Levent Kırca, Şener Şen, Perran Kutman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Ne Olacak Şimdi?" Çarşamba günü Show TV'de! Uzun bir süredir evli olan Nuran ve Şakir çifti İstanbul'a taşınırlar. Ancak bu büyük şehirde işler beklendiği gibi gitmez. Şakir burada bambaşka bir adama dönüşür ve türlü çapkınlıklarıyla karısını aldatmaya başlar. Bu tavra daha fazla dayanamayan Nuran boşanmaya karar verir. Davanın haberini alan Şakir de kendisine avukat tutar. Böylece buluşan iki avukat Özden ve Orhan beklenmedik bir şekilde birbirlerine aşık olurlar ve böylece tüm hikaye karakterlerini içine alan trajikomik olaylar yaşanmaya başlar.

        • Tatlı Dillim 'Türk Filmi'
          15:30

          Tatlı Dillim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Münir Özkul, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Kemal Sunal, Hulusi Kentmen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Tatlı Dillim" Çarşamba günü Show TV'de! İdealist bir köy öğretmeni olan Feride, tüm zamanını köydeki insanlara yardım ederek geçirir. Ferit ise İstanbullu zengin bir ailenin çocuğudur. En büyük hobisi basketbol oynamak olan Ferit, maçlar öncesi kamp ve dinlenmek için takımı ile beraber Emine'nin yaşadığı köye gelir. Ferit, Emine'yi görür görmez ondan çok hoşlanır. Kısa sürede birbirine aşık olan çift herkesten gizli evlenir. Mutlu giden birliktelikleri Ferit'in arkadaşları ile birlikte İstanbul'a geri dönmesiyle bozulur. İstanbul'a gittikten sonra eski yaşantısına geri dönen Ferit'ten uzun süre haber alamayan Emine, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Kocasının oradaki yaşantısını gören Emine, Ferit'e unutamayacağı bir ders vermek için kolları sıvar.

        • Mavi Boncuk 'Türk Filmi'
          17:00

          Mavi Boncuk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Mavi Boncuk" Çarşamba günü Show TV'de! Dönemin en ünlü ve en ilgi çekici ses sanatçılarından biri olan Emel Sayın hem sesi hem de görünümüyle dinleyicilerini büyülemektedir. Emel Sayın'ın sahneye çıktığı gazinoya eğlenmeye giden bir arkadaş grubu hesabın fazla gelmesi nedeniyle mekan sahipleri tarafından hırpalanırlar. Bu olaya fazlasıyla bozulan gençler intikam almak için bir halının içine sararak Emel Sayın'ı kaçırırlar. Ünlü sanatçıyı geri vermelerinin tek şartı ise mekan sahibinden fidye almaktır. Zamanla aralarında büyüyen dostluk hem bu altı kafadarı hem de Emel Sayın'ı fazlasıyla etkileyecektir.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Perran Kutman, İlyas Salman gibi usta yer aldığı 1978 yapımı "Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor" Çarşamba akşamı Show TV'de! Haylaz öğrencilerle dolu Hababam sınıfına doğulu bir aşiret reisinin oğlu gelir. Yeni öğrenci Bilo, ilk geldiği andan itibaren sınıfın ağası gibi davranır ve işler karışır. Okula yeni gelen sadece Bilo değildir, tam bir erkek düşmanı Hürrem hoca da yenidir okulda.Sınıfta ise herkes tarafından Ayşe ile Ömer'in aşkı konuşulmaktadır. Ve olan olur, Ayşe hamile kalır. Ayşe'nin hamileliğini saklamak hiç de kolay olmayacaktır.

        • Hacker 'Yabancı Film'
          21:45

          Hacker 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Akan Satayev'in yaptığı, Callan Mcauliffe, Lorraine Nicholson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Hacker", Çarşamba akşamı Show TV'de! Alex Danyliuk (Callan McAuliffe), savaştan kaçan bir göçmendir. Maddi sıkıntılarla boğuşan ailesine bakabilmek için bilgisayar korsanlığı yapmaktadır. Dolandırıcı arkadaşı Sye'nın da yardımıyla yasadışı karaborsa işine girer. Hayatını suç işleyerek ve kimlik hırsızlığı yaparak sürdüren bir bilgisayar korsanına dönüşür. Genç bir hacker olan Kira adlı kız ile Darkweb'te tanışır. İkilinin faaliyetleri, FBI'ın bir numaralı hedefi olan Anonymous organizasyonunun başındaki 'Z'nin dikkatini çeker.

        • Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)
          23:15

          Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Dehşetin Dişleri 'Yabancı Film'
          00:45

          Dehşetin Dişleri 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Andrew Traucki'nin yaptığı, Damian Walshe-Howling, Gyton Grantley, Adrienne Pickering gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Dehşetin Dişleri", Çarşamba gecesi Show TV'de! Luke, kendisini ziyarete gelen eski sevgilisi Kate, kardeşi Matt ve Suzie'yi bir tekne turuna davet eder. Endonezya kıyısına doğru seyahat etmeyi planlayan grubu, Avustralya sularındaki Büyük mercan kayalıkları bölgesinde hiç de hoş olmayan sürprizler beklemektedir. Kayaklıklarda parçalanan tekne alabora olarak batar, yolcularının ise sadece 2 seçeneği vardır: ya enkaz üzerine bir umut kurtarılmayı bekleyecekler ya da köpek balıklarının cirit attığı bu sularda en yakındaki adaya, 20 mil kadar yüzeceklerdir. Fazla yol almaya fırsat kalmaz ve peşlerine takılan büyük beyaz köpek balığı suları kana boyar.

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          04:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)