Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak'ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "Malaga tatlısı" ve "Güveçte zeytinyağlı patlıcan" tariflerini verirken, Kalıcı Makyaj Uzmanı Berina Doğruer kalıcı makyaj çeşitleri nelerdir, kimlere yapılabilir, kimlere yapılamaz sorularını yanıtlıyor. Ayrıca stüdyoda izleyicimize uygulamalı olarak yapıyor. Çocuk Sağlığı, Hastalıkları ve Yeni Doğan Uzmanı Prof. Dr. Filiz Bakar çocuğun gelişimi açısından yeni doğan döneminin önemini açıklarken, Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp göz çevresinin yıpranmaması için hangi önlemler alınmalı, cilt doğru şekilde nasıl temizlenir, cilt temizlenmezse hangi sorunlara neden olur sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          09:30

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal, modacı Muammer Ketenci ve Tuğba Özay'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Serenay Süpürgeci'den oluşan birinci takım, kuaför Betül Çetin, makyöz Şükran İşanlarlar model Elif Altun'dan oluşan ikinci takım, kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Simenay Sürmeli'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Hasan Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Ebrar Yeni'den oluşan dördüncü takım boya ve figürlü göz makyajı yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV'de... Sorulara soruyla karşılık veren, asla doğruca cevabı söylemeyen adanalı Fikri, okulda başını nasıl bir belaya sokmuş olabilir? Çetin, adanalı Fikri ile konuşurken sakinliğini ne kadar koruyabilecek? Kendi düğününe yetişmesi gereken Bilal'i benzin almak için durduğu köyde nasıl bir sürpriz bekliyor? Bilal'e yardımcı olmak isteyen köylü halkı normalden ne kadar farklı olabilir? Dünyanın en güvenli ve en büyük gemisi Titanik'in asıl batma sebebi ne olabilir? Kem gözlü olarak suçlanan ve yakın akrabaları tarafından dışlanan Şevket, dünyanın en güvenli gemisine ne kadar sorun yaratabilir? Şevket'in hoşuna giden, dikkatini çeken şeylerin kısa süre içinde ortadan kaybolması sadece küçük bir rastlantı olabilir mi? Birbirlerine tamamen zıt iki ev arkadaşı Bilal ve İbrahim, bu sefer kızları etkilemeyi başarabilecekler mi? Korku gecesi bahanesiyle kızlarla yakınlaşmayı bekleyen ikilinin, Mesut Enişte'nin sürpriz ziyaretiyle planları ne kadar bozulabilir? Dar gelirli Hayati ve ailesine piyango çıkarsa ne olur? Para Hayati'yi ne kadar bozabilir? Paranın daha tadını çıkaramadan dram teyzelerinin çapraz ateşi altında kalan aile piyango parasına ne kadar daha sevinmeye devam edebilecek? Hoşlandığı çocukla ilk buluşmada kız arkadaşlarından yardım alan Burcu, Kazım'ı etkilemeyi başarabilecek mi? Kulaklıklarla buluşmaya canlı bağlanan kızlar, Burcu'yu hangi konularda yönlendirecekler?

        • Gizli Gerçekler 'Yabancı Film'
          23:15

          Gizli Gerçekler 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Rod Lurie'nin yaptığı, Kate Beckinsale, Matt Dillon, Vera Farmiga gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Gizli Gerçekler" Cuma gecesi Show TV'de! Washington DC'de bir gazetede muhabir olarak çalışan Rachel Armstrong, bir olayda CIA ajanının kimliğini açığa çıkardığı ve kaynağını açıklamayı reddettiği için mahkemeye çıkmak zorunda kalır. Onu çok zorlu bir dava süreci beklemektedir.

        • Gizli Gerçekler 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Gizli Gerçekler 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          05:30

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)