Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Şarkıcı Emine Özata "defter" ve "nar-ı aşk" şarkılarıyla konuk olurken, Uzman Estetisyen Gülbahar Halilova kaş, dudak rengi, eyeliner kalıcı şekilde nasıl uygulanıyor, ipek kirpikte kirpik boyuna ve yoğunluğuna nasıl karar verilir sorularını yanıtlıyor. Girişimci Tuba Orhansoy vakum ve ısı ile zayıflamayı anlatırken, Psikolojik Danışman Merve Ege otizm ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Bilal Doğan ise köpek memesi hastalığı olarak bilinen Hidradenitis Suppurativa hastalığı nedir, vücudun hangi bölgelerinde görülür, bulaşıcı mıdır sorularını yanıtlıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Canım Kardeşim 'Türk Filmi'
          13:00

          Canım Kardeşim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kahraman Kıral gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Canım Kardeşim" Cumartesi günü Show TV'de! Kahraman, ağabeyi ve ağabeyinin dostu Halit, beraberce yokluk içinde ancak kendilerine yettikleri bir yaşam sürmektedirler. Bu buhranın içerisinden çıkmak için tek umutları Kahraman'ın okuması ve hayatta bir amacının olmasıdır. İçerisinde yaşadıkları yoksulluklarına rağmen bir şekilde mutlu ve iyimser kalabilmeyi başaran üçlünün tüm hayatları Kahraman'ın kanser olduğunu öğrenmeleriyle beraber geri dönüşü olmayan bir biçimde sarsılacaktır. Kahraman'ın hayatındaki son isteği ise bir televizyondur. Artık ona bir televizyon almak, geride kalan ikilinin tek amacı olacaktır.

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Yıldız, Kuzey'in güvenini kazanamasa da kızların güvenini kazanmıştır. Kuzey'in kızları tam kadro Yıldız'a destek vermektedir. Fakat bu Kuzey ve Yıldız savaşında henüz barış sağlandığı anlamına gelmemektedir. Bilakis savaş daha da kızışmıştır. İkili, yaylayı birbirlerine dar etmeye yeminlidir. İki inatçı keçi, yine bir köprünün üstündedir ve o köprü birinden birine fazladır. İkisi de geri adım atmaz, hep bir sonraki hamleyi hesaplarlar. Birbirlerinden kıyasıya öç almak ve birbirlerini pes ettirmek için ellerinden geleni yaparlar. Yayla ve şehir sakinlerinin nerdeyse tamamı Kuzey-Yıldız savaşında taraf olur, taraf olmayanlar, bertaraf olur. Kuzey, Yıldız'ı en zayıf noktasından vurup onu delirtir. Bu hamleyle deliren Yıldız, Kuzey'i buna bin pişman eder. İkili arasındaki savaş, çığırından çıkma noktasına gelir. Kuzey'in kızları, Sefer, Nahide herkes bu çatışmanın ortasında kalmıştır. Yıldız'ın eli daha güçlüdür çünkü onun cephesi daha kalabalıktır. Fakat bu savaşı, en kalabalık olan taraf değil, en inatçı olan taraf kazanacaktır. Tarafların ardı arkasına gelmeyen hamlelerinin etkisi nasıl olacak, savaşı kim kazanacaktır?

        • İntikam Dövüşü 'Yabancı Film'
          00:15

          İntikam Dövüşü 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Allan Ungar'ın yaptığı, Michael Biehn, Cody Hackman, Krzysztof Soszynski gibi usta oyuncuların yer aldığı, 2014 yapımı "İntikam Dövüşü" Cumartesi gecesi Show TV'de! Michael Shaw (Cody Hackman) daha 10 yaşındayken, ailesi gözü önünde katledilir. Yıllar sonra izlemeye gittiği bir turnuvada ailesinin katiliyle karşılaşır. Michael bir sonraki turnuvaya intikam almak için katılmaya karar verir ve çalışmalara başlar. Büyük para ödülünün olduğu turnuvanın kuralı ise sadece tek bir galip ve ölümüne mücadele etmektir.

        • İntikam Dövüşü 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          İntikam Dövüşü 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:15

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)