Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ell emeği hediyelik telefon kılıfı ve hediyelik şık mumluklar yaparken, Beslenme Danışmanı ve Yazar Sibel Güngör "Yulaflı, zencefilli kurabiye", "Sağlıklı, doyurucu milkshake" tarifi veriyor. Uzman Estetisyen Hacer Sağır cilt lekelerinin sebeplerini anlatırken, Diş Hekimi Tülay Akkol hangi gıdalar diş sağlığını kötü etkiliyor, havuç, fındık, elma gibi sert gıdalar dişlere zararlı mı, çay, kahve gibi içecekler dişleri aşındırıyor mu sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikâyeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le"de bugün; Psikolog Esra Ezmeci konuk olurken, Doç. Dr. Oytun Erbaş hastalıkların psikolojik yönlerini anlatıyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hülya Bolu kimler kontak lens kullanabilir, göz kuruluğunu azaltmak için ne yapabiliriz sorularını yanıtlıyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Ece Şeker'den oluşan birinci takım, kuaför Sevcan Çakır, makyöz Melek Gültekin model Dilara Ekiz'den oluşan ikinci takım, kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Ülge Yaren Bezen'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Hasan Ağın, makyör Tevfik Bozdağ, model Ayça Eren'den oluşan dördüncü takım modellerin saç ve makyajını unutulmayan seslere benzetmeye çalışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'
          20:00

          Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun üstlendiği, oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, İsmail Rahmi Dilligil, Ferda Işıl, Alihan Türkdemir, Somer Karvan, Barış Kolik, Cenk Doğar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Acı Tatlı Ekşi", Salı akşamı Show TV'de! Hayatınızın aşkıyla beş senelik bir ayrılık anlaşması yapmayı kabul eder miydiniz? Peki, beş sene sonra yeniden karşılaştığınızda onu yine de sever miydiniz? Murat ve Duygu birbirlerine deli gibi âşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu'ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu'nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Hâlbuki hayatın onlar için başka sürprizleri vardır. Senelerce akıllardan çıkmayacak modern bir aşk hikâyesi anlatan Acı Tatlı Ekşi, aşk adına yapılan fedakârlıkların dokunaklı bir resmini çiziyor. Ve gerçek aşkın zamana ve hayata meydan okuduğunu yeniden gösteriyor.

        • Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi' (Tekrar)
          22:15

          Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          05:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)