Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Sağlıklı Yaşam Kolçu Doris Hofer karın yağları, bacak, popo için egzersiz önerilerinde bulunurken, Medikal Estetik Hekimi Dr. Ali Osman Apaydın yanlış ürün kullanımı saçlara zarar verir mi, saçları erken boyamak, beyazlamaya neden olur mu, tıbbı bir müdahale olmadan beyaz saçın önüne geçilebilir mi sorularını yanıtlıyor. Kurucu Ortak Funda Bayır ve Kurucu Müdür Sevil Bayrak 4. seviye güzellik uzmanlığı kursu hakkında bilgiler verirken, Modacı Esra Sertkaya 2020 trendlerini anlatıyor. Thetahealing Eğitmen ve Uygulayıcısı Reyhan İldaş beynimiz nasıl çalışıyor, thetahealıng nasıl yapılır, isteklerimizi hayatımıza nasıl çekeriz, çözüme ulaşmak konusundaki yardımcı yöntemler neler sorularını yanıtlıyor.

        • Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        • Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)
          13:00

          Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)

        • Oh Olsun (Yerli Sinema)
          14:00

          Oh Olsun (Yerli Sinema)

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hale Soygazi, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Oh Olsun" Pazar günü Show TV'de! Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla... Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev'le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez âşık olmuştur.

        • Efsane Yumruk 'Yabancı Sinema'
          16:00

          Efsane Yumruk 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Kaige Chen'in üstlendiği, Baoqiang Wang, Xuejian Li, Wei Fan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Efsane Yumruk", Pazar günü Show TV'de! Ustası tarafından hayatı öğrenmek adına şehre gönderilen Boss Zha, kendi topraklarından uzaklaşmaya ve yeni ortamlar gördükçe yabancısı olduğu bu dünyadan korkmaya başlar. İhanetin, düşmanlığın ve sadakatsizliğin yaşandığı bu yer Boss için oldukça farklıdır. Zira kendi topraklarında kimse yalan söylemez, ihanet etmez ve istedikleri için insanlar yanlış yollara başvurmaz. Hocasının isteği üzerine geldiği bu yerde bir süre daha mecburen kalmak zorundadır. Çünkü gerçekleri öğrendiği bu dünya aynı zamanda Boss'a dövüşün güzel ayrıntılarını da sunacaktır.

        • Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          YUSUF, ADA'YA EVLENME TEKLİFİ EDİYOR! Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Ağlatır'ın 13. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Yusuf'un Ada'ya yolculuklarının başladığı yerde evlenme teklifi ettiği ve Ada'dan "Evet İstanbullu!" yanıtını aldığı tanıtımda iki aşığın mutlulukları gözlerinden okunuyor. Ada ve Yusuf aşk sarhoşuyken, Rüzgar ve Mert arasında sular durulmuyor. Ada'nın kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldığı korku dolu anların ekrana geldiği tanıtımda Yusuf soluğu Rüzgar'ın yanında alıyor. Cevdet'in Nihal'e, "Eğer Ada evine dönmezse, ben bu eve gelirim!" sözleri merak uyandırıyor. Taşradan İstanbul'a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesinin anlatıldığı Aşk Ağlatır, her Pazar Show TV'de ekrana geliyor. AŞK AĞLATIR'IN 12. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Yusuf, Ada'ya ondan vazgeçmeyeceğini söylerken Ada, doğmamış bebeği için bunu yapamayacaklarını belirterek onu reddetti. Yusuf'un yaptıklarına öfkelenen Nalân, dedesini ona karşı kışkırttı ve evi terk edip gitmesine neden oldu. Evsiz Cevdet ise herkesin hayatına küçük dokunuşlarda bulunmaya başladı. Yolda giderken saldırıya uğrayan Hikmet'i serserilerin elinden kurtardı. Taburcu olan Çiçek, Nalân'ın yalanını ortaya çıkarmak için Fırat'la birlikte DNA raporuna ulaşmaya çalıştı. Bu arada Yusuf'un dedesini bulan Ada, farkında olmadan ikisi için de sona giden yolun ilk adımını attı. Yusuf dedesinin ve Ada'nın baskılarına dayanamayarak Nalân'la evlenmeyi kabul etti. Ada'nın gözüne girip gönlünü kazanmaya karar veren İsmail ise Sumru'nun lokantasında işe başladı. Rüzgâr'ın sürpriz evlenme teklifi karşısında Ada şoke oldu. Nalân ve Yusuf'un nikâh masasına oturduğu final sahnesinde Yusuf'un evet diyeceği sırada gelen Cevdet bu nikâhı engelleyebilecek miydi?

        • Zümrüt Yeşil 'Yabancı Sinema'
          23:45

          Zümrüt Yeşil 'Yabancı Sinema'

        • Zümrüt Yeşil 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          01:45

          Zümrüt Yeşil 'Yabancı Sinema' (Tekrar)