Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Renklendirme ve Saç Tasarımcısı Erdener Şuvak keratin bakımının saça etkileri nelerdir, ombre ve sombre uygulamasının farkları nelerdir, gelin saçı yaptıracak olanlar nelere dikkat etmeli sorularını yanıtlarken, Güzellik Uzmanı Kübra Karaöz kirpik tasarımının nasıl yapıldığını paylaşıyor. Kişisel Gelişim Uzmanı Aysin Tunçel neden öfkelendiğimizi anlatırken, Kurucu Müdür Sevil Bayrak ile Kurucu Ortak Funda Bayır güzellik akademilerinde kimler eğitim alabilir, yetiştirilen öğrenciler hangi alanlarda iş sahibi olabilir sorularını yanıtlıyor. Uzman Estetisyen Eda Erbaş ameliyatsız göz kapağı estetiği ile ilgili merak edilenleri anlatırken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İlhami Salcan kişiye özel no touch lazerle ilgili bilgiler veriyor.

        • Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        • Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)
          13:00

          Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)

        • Senede Bir Gün
          14:15

          Senede Bir Gün

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Senede Bir Gün" Pazar günü Show TV'de! Emin, Hilmi Efendi'nin çiftliğinde kâhyalık yapan öksüz ve yetim bir gençtir. Hilmi Bey'in kızı Nazlı ile birlikte büyüyen Emin, birbirlerine âşıktır. İşgal edilmiş topraklarda yaşayan çift senede bir kez buluşabilmektedir. Her sene aynı gün ve aynı saatte bir çay bahçesinde buluşan Emin ve Nazlı evlenmeye karar verir. Fakat Kirli Çorbacı olarak anılan genç bir adam Nazlı'ya âşıktır ve onları ayırmaya kararlıdır. Emin, sevdiği kadınla arasına girmeye çalışan Çorbacı yüzünden hapishaneye düşer. Nazlı, uzun süredir hapishanedeki Emin'den haber alamaz ve ailesin isteği üzerine Doktor Fuat ile evlenmeyi kabul eder. Fakat Emin ve Nazlı'nın yolları tekrar kesişecektir.

        • Her Şey Mümkün
          16:15

          Her Şey Mümkün

          Yönetmenliğini Alper Babayağmur'ün üstlendiği oyuncu kadrosunda Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Mehtap Bayri, Goncagül Sunar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Her Şey Mümkün" Pazar günü Show TV'de! Zengin bir işadamı, sevgilisiyle birlikte yakalandığı fotoğraflarla şantaja maruz kalınca başka bir çare bulmak zorunda kalır. Bu da tesadüfen varlığından haberdar olduğu, kendisine ikizi gibi benzeyen, piyangoyu kazanıp tüm eski hayatını geride bırakmış tesisatçı İbrahim ile yer değişmesi olur. Ancak güzel sevgilisinin bu 'kopyaya' aşık olması üzerine işler kontrolden çıkacaktır.

        • Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "ÖLDÜRDÜN BENİ İSTANBULLU!" Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Ağlatır'ın 11. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Diziye dahil olan usta oyuncu Selim Bayraktar'ın karakteriyle merak uyandırdığı ve "Aynı anasızlık, aynı babasızlık, aynı çaresizlik. Tek çareniz, çaresizliğiniz!" sözleriyle Ada ve Yusuf'u birbirine benzettiği tanıtımda iki aşığın hasretle sarıldığı anlar izleyicileri duygulandırıyor. Taşradan İstanbul'a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesinin anlatıldığı Aşk Ağlatır, her Pazar Show TV'de ekrana geliyor. AŞK AĞLATIR'IN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Çiçek'in öğrendiklerini Yusuf'a söylemesine engel olmaya çalışan Nalân, onu durdurmaya çalışırken merdivenlerden düşmesine neden oldu. Nalân korkuyla Çiçek'i bırakıp kaçarken, pansiyona gelen Ada ve Yusuf, Çiçek'i bulup apar topar hastaneye götürdü. Hemen ameliyata alınan Çiçek'in durumunu öğrenen Sumru, Fırat ve Hikmet de hastaneye geldi. Çiçek hastanede ölüm kalım savaşı verirken Nalân, Mert'ten kendisini kurtarmak için istediği yardımı alamadı. Diğer yandan Mert, hak etmedikleri halde sahip oldukları servetlerini kaybetmemeleri için Rüzgâr'ın bir an önce Ada'ya karşı olan duygularını açıklaması ve harekete geçmesi için onu etkiledi. Ada'ya olan duygularını kendisine açıklayan Rüzgâr'ın ağır sözleri sonrasında derinden sarsılan Yusuf, para kazanmak için Salih'in iş teklifini kabul ederek, harekete geçti. Ada'ya hissettiklerini açıklamaya hazırlanan Rüzgâr, Ada'nın Yusuf'u görmek istemesiyle neye uğradığını şaşırdı. Yusuf ve Salih teslimata gitti; patlayan silahlar ise heyecanı yükseltti. Gözlerini açan Çiçek'in her şeyi anlatmasından korkan Nalan, Çiçek'e zarar verecek miydi?

        • Yakut Kırmızı
          00:15

          Yakut Kırmızı

        • Pazar Sürprizi (Tekrar)
          04:45

          Pazar Sürprizi (Tekrar)