Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün İşletme Sahibi Seçkin Vural ciğer alırken nelere dikkat edilmeli, ciğer nasıl temizlenmeli, işletme lezzetli ciğer tariflerinin püf noktaları neler sorularını yanıtlarken, Medikal Estetisyen-Mesleki Eğitmen Aysun Karapınar gebelikte oluşan cilt problemleri, vakumlama tekniği ve altın iğne uygulaması hakkında bilgiler veriyor. Diyetisyen Nurdan Balakçı ideal diyetle ilgili merak edilenleri anlatırken, Homeopat ve Fitoterapist Dr. Serdar Özgüç mide ülseri ve reflü hastalığı için tıbbi çay önerisinde bulunuyor.

        • Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        • Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)
          13:00

          Evrim Akın İle Ev Kuşu (Tekrar)

        • Öyle Olsun
          14:00

          Öyle Olsun

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Müjde Ar, Hulusi Kentmen, Ayşen Gruda, Aysel Gürsel, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Öyle Olsun" Pazar günü Show TV'de! Gazetecilik yapan Ferit yeni bir yazı dizisi başlatır. Ünlü firmaların yaptığı düzenbazlıkları yazar. Son yazısında, ünlü iş adamı Hulusi Bey'in ürettiği yağların doğal olmadığından bahseder. Bu yazı dizisi gazetenin tirajlarını çok arttırır. Aynı akşam Ferit, bir diskoda Hulusi Bey'in kızı Alev'in evli bir erkekle eğlendiğini görür. Bunu gazetede haber olarak yayınlar. Ne var ki bu sefer hata yapmıştır. Hulusi Bey gazeteyi iflas ettirecek bir tazminat davası açar. Ferit de davayı kazabilmek için Alev'e bir tuzak kurar. Ancak işler Ferit'in plânladığı gibi gitmeyecektir.

        • Türkler Çıldırmış Olmalı
          16:00

          Türkler Çıldırmış Olmalı

          Yönetmenliğini Murat Aslan'ın yaptığı, Tuba Ünsal, Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş, Oya Aydoğan, Ruhi Sarı, Kadir Çöpdemir, Durul Bazan, Zeynep Beşerler, Erdal Tosun ve Erdem Akakçe gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Türkler Çıldırmış Olmalı" Pazar günü Show TV'de! Film Türkiye'nin en zengin işadamının ailesi ile dünya turuna çıkması ve Güney Afrika kıyılarında Somalili korsanlar tarafından kaçırılması ile başlıyor. Korsanlar işadamı için Türkiye'den yüklü miktarda fidye istiyorlar. Türk Hükümeti de işadamının kurtarılması için askeri bir tim gönderilmesine karar veriyor. Ancak bir diplomatın önerisi dikkate alınarak uluslararası ilişkilerin hassas dengesi sebebi ile bu iş için resmi bir tim değil de 'Her Türk asker doğar' sözünden yola çıkarak illegal bir tim oluşturuluyor. Bir hafta gibi kısa bir sürede operasyon için bu ekibi eğitmek timin liderleri Albay Mehmet Kara ve onun güzelliği kadar sertliği ve disiplini ile de tanınan kızı, yüzbaşı Asena (Zeynep Beşerler)'ya düşer. Eğitimden sonra Güney Afrika'ya bırakılan ekip Somalili korsanlar ve Afrikalı yerliler ile mücadele ederler, maceradan maceraya koşarlar... Afrikalı yerli kabilenin şamanı (Kadir Çöpdemir)'de onlara bu maceralarında yardımcı olur. Bu arada Somalili korsanların lideri Adbul Hasbi Aden (Erdal Tosun), Türk işadamı Fahri Bayer'in (Levent Özdilek) ve eşi Şenay Bayer'in (Oya Aydoğan) kızları Tuğçe'ye (Tuğba Ünsal) aşık olur.

        • Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Ağlatır'ın 10. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Beyaz elbisesiyle bambaşka bir görünüme kavuşan Ada'nın Rüzgar'la buluştuğu tanıtımda Yusuf'un harekete geçtiği anlar gerilimi yükseltiyor. Nalan'ın ölüm-kalım savaşı veren Çiçek'e neler yapacağı merakla beklenirken, hastane koridorlarında birbirine destek veren Yusuf ve Ada'nın endişeli halleri dikkat çekiyor. Taşradan İstanbul'a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesinin anlatıldığı Aşk Ağlatır, her Pazar Show TV'de ekrana geliyor. AŞK AĞLATIR'IN 9. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Ada'ya söylediklerinden dolayı çok pişman olan Yusuf, ona haksızlık ettiğini düşünmeye başladı. Soluğu Ada'nın yanında alan Yusuf, özür dileyerek kendini affettirdi. İsmail, Özben ailesinin servetinin gerçek sahibinin Ada olduğunu öğrendikten sonra bir plan yaptı ve Mert'le yüzleşti. Mert, İsmail'in bu sırrı saklaması ve sessiz kalması için bir yol düşünmeye başladı. Bu sırada Mustafa'nın paralarını İsmail'in gizlice sakladığını ve kaptırdığını öğrenen Ada ve Üftade, İsmail'i evden kovdu. Mahallesindeki lokantayı devralan Sumru; Fırat, Yusuf ve Çiçek'in yardımıyla işleri yoluna koydu. Dedesi Hikmet'in evinin yandığını öğrenen Yusuf apar topar dedesini alarak pansiyona getirdi. Yaptığı şantajla Mert'ten yüklüce bir para alan İsmail ise, paraları harcamakla meşguldü. Havanın giderek soğuduğu, Ada'nın ise yakacak bir şey bulamadığı günlerde Yusuf, Ada'ya yardım etmek için elinden geleni yaptı fakat sobanın duman sızdırmasıyla Ada ve yengesi büyük bir tehlike yaşadı. Dumandan etkilenen yengesini hareketsiz halde bulan Ada, Yusuf'tan yardım istedi ve kendi de daha fazla dayanamayarak fenalaştı. Yusuf ve Fırat'ın yardımıyla hastaneye yetiştirilen Ada ve Üftade kazayı ucuz atlattı. DNA testi yaptıran ve çocuğun babasının Mert olduğunu kanıtlayan Nalan, planını uygulamaya koydu. Nalan'ın sözleri üzerine Yusuf'a yük olduğunu düşünen dedesi Hikmet, pansiyondan ayrılarak otele yerleşti. Ada'ya maddi olarak yardım edememenin huzursuzluğu, dedesine bakamamanın çaresizliği üzerine Yusuf, Salih'in iş teklifini kabul etti. Nalan'ın çantasından düşen DNA testini merakla okuyan Çiçek'in büyük bir şok yaşadığı final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Pazar Sürprizi (Tekrar)
          04:30

          Pazar Sürprizi (Tekrar)