Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Şarkıcı Şebnem Tovuzlu hem Türkiye hem Azerbaycan'da çok sevilen "Xesteyem" ve "Men hele ölmemişem" şarkılarıyla konuk olurken, Avukat Nevin Ömeroğlu Demirel kadınların boşanma davalarındaki hakları neler, eşler arası mal paylaşımı nasıl olmalı, ziynet eşyaları boşanma davalarında kime aittir sorularını yanıtlıyor. Nörobilim Uzmanı Deniz Egece bilinç ya da beynin zayıflama sürecindeki engellerini anlatırken, Fitoterapi Uzmanı Prof. Dr. Melahat Kahramanova bağırsak kurdu hastalığı ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Uzman Diyetisyen Gamze Taştan ise lazer epilasyon hangi aylarda yapılabilir, ten rengi lazerde önemli midir, lazer cilt bakımıyla gençleştirme nasıl yapılır sorularını yanıtlıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Canım Kardeşim 'Türk Filmi'
          13:00

          Canım Kardeşim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kahraman Kıral gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Canım Kardeşim" Cumartesi günü Show TV'de! Kahraman, ağabeyi ve ağabeyinin dostu Halit, beraberce yokluk içinde ancak kendilerine yettikleri bir yaşam sürmektedirler. Bu buhranın içerisinden çıkmak için tek umutları Kahraman'ın okuması ve hayatta bir amacının olmasıdır. İçerisinde yaşadıkları yoksulluklarına rağmen bir şekilde mutlu ve iyimser kalabilmeyi başaran üçlünün tüm hayatları Kahraman'ın kanser olduğunu öğrenmeleriyle beraber geri dönüşü olmayan bir biçimde sarsılacaktır. Kahraman'ın hayatındaki son isteği ise bir televizyondur. Artık ona bir televizyon almak, geride kalan ikilinin tek amacı olacaktır.

        • Sultan 'Türk Film'
          14:45

          Sultan 'Türk Film'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Türkan Şoray, Bulut Aras, Şener Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Sultan" Cumartesi günü Show TV'de! Sultan, çocukları ile gecekondu mahallesinde yaşayan dul bir kadının hikayesini anlatıyor. Dört çocuğu ile birlikte bir gecekondu semtinde yaşayan Sultan evlere temizliğe giderek geçimini sağlar. Tek başına çocuklarına bakmaya çalışan dul kadın gönlünü bir minibüs şoförü olan Kenan'a kaptırır. Kenan mahallenin muhtarının oğludur. Kurnaz bir adam olan Muhtar, çevre yolu yapımı olduğunu öğrendiğince gözünü üzerinde gecekondu bulunan arsalara diker. Yıllar önce kendi sattığı arsaların değeri artacağından onları ucuz paralarla alıp gecekonducuları evlerinden çıkarır. Semt sakinleri kendilerini kapının önüne koyan muhtara karşı direnişe geçer. Evini kurtarmaya çalışan Sultan'ın bu süreçteki en büyük destekçisi Kemal'dir. Genç adam sevdiği kadınla birlikte babasına karşı direnişe katılır.

        • Sınırsızlar 'Yabancı Film'
          16:45

          Sınırsızlar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Sarık Andreasyan'ın yaptığı, Anton Pampushnyy, Sanjar Madi, Sebastian Sisak gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Sınırsızlar" Cumartesi günü Show TV'de! Soğuk Savaş döneminde "Patriot" adlı bir organizasyon, çok gizli bir projeye imza atar. Süper kahramanlardan oluşan bir ekip yaratan bu organizasyonun amacı gerekli zamanlarda bu süper kahramanları koruma göreviyle sahaya göndermektir. Çoklu Sovyet devletleri üyelerinden oluşan bu süper kahraman ekibi uzun yıllar boyunca kimliklerini gizli tutarak yaşarlar. Ancak kritik zamanlar geldiğinde bu ekip tekrar birleşmek zorunda kalacaktır...

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey, Yıldız'a âşık olmadığını bir kez daha dile getirmiş, bu sefer işi büyütmüş bunu resmen dağa taşa haykırmıştır. Ama tahmin etmediği bir şey vardır. Yıldız, öyle bir şey yapar ki, hayatında belki de ilk defa Kuzey'i bu kadar şaşırtmayı başarır. Kuzey'in hamlesi, tam anlamıyla ters tepmiştir. Birden kendini hedef tahtasında bulur. Yıldız'ın aklı, artık başına gelmiş, artık Kuzey'le olan ilişkisindeki dengeleri değiştirmiştir. Bunda tabi ki en yakınlarının payı büyüktür. Kadıoğulları, neredeyse ailecek bu uğurda seferber olmuşlardır. Kuzey, hayatında hiç yaşamadığı bir durumun içindedir. Yıldız, bunun tadını çıkarır. Kuzey, bir yandan yabancısı olduğu bu denklemde kendine yer bulmaya çalışırken bir yandan belalısı kızlarıyla ve ablasıyla uğraşır. Bir tarafta aşk acısı çeken kızları, bir tarafta aşkından ne yapacağını şaşıran ablası, Kuzey'i delirme noktasına getirir. Kuzey bunların hepsine alışmıştır bir şekilde ama Yıldız'ın yeni haline alışamamıştır. Bu durum bir yandan hoşuna gidiyor, bir yandan da ayarlarıyla oynuyordur. Tabi ki Ordu'nun kalpleri ayarlama enstitüsü devreye girer. Pembe'yle Nahide'nin öncülüğünde kırık kalpler sonunda birleştirilecektir. Ama onların bu uğraşı, kalplerde daha büyük bir kırgınlık mı yaratacak, yoksa onarılmasını sağlayacak mıdır?

        • Yok Artık 'Türk Filmi'
          00:15

          Yok Artık 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun yaptığı, Şebnem Bozoklu, Murat Akkoyunlu, Çağlar Çorumlu, Algı Eke, Demet Evgar, Serkan Keskin, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstengil, Funda Eryiğit, Gökhan Kıraç, Ceren Moray ve Hilmi Özçelik gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Yok Artık", Cumartesi gecesi Show TV'de! Taksici Fikret, Istanbul trafiğinde sabahtan akşama kadar direksiyon sallarken sık sık "Yok artık!" dedirten komik olaylarla karşılaşır. Ehliyet almaya çalışan Asuman, iki aşk arasında kalan Faruk, kızı kaçırılan Cenk, sevgilisi hafızasını kaybedince ne yapacağını şaşıran Ceyda, söylediği minicik bir yalanın kurbanı olan Semih... Kısacası Fikret'in dünyası birbirinden çok farklı ve eğlenceli karakterlerin at koşturduğu bir yer halindedir.

        • Yok Artık 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:15

          Yok Artık 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:15

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)