Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          06:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak'ta bugün; Osteopat, Fizyoterapist Hakan Kaymaz bel fıtığında ameliyatsız tedaviler nelerdir, bel fıtığının ameliyatsız tedavileri kalıcı mıdır, hangi durumlarda bel fıtığından şüphelenmeliyiz sorularını yanıtlarken, Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Özlem Esen kalp hastalıkları ile ilgili bilgiler veriyor. Kişisel Gelişim Uzmanı Aysin Tunçel ise evliliği kurtarabilecek 5 maddeyi sıralıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          09:30

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        • Zahide Yetiş'le
          11:45

          Zahide Yetiş'le

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Koray Negiz makyöz Sevil Öter, model Berivan Can'dan oluşan birinci takım, kuaför Sevcan Çakır makyöz Melek Gültekin model Emine Durna'dan oluşan ikinci takım, kuaför Cemal Süzen makyöz Meltem Topçu model Aleyna Hamamcıoğlu'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Elif Oluk'tan oluşan dördüncü takım modellerine en çok yakışan boya ve cut crease makyajı yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Aşk Ağlatır  'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV'de... Kız kardeşler arasındaki yıllardır süren rekabetin sebebi ne olabilir? Aralarındaki rekabet sonucunda tek zararlı çıkan damatlar bu duruma ne tepki gösterecekler? Kız babası Hayati, kızlarının yarattığı kaosa ne tepki gösterecek? Küçük yerel bir kanal sabah programı sunan Şevket, yapımcısı, yönetmeni, kameramanı, sesçisi olan Ozan ile hangi konularda anlaşamıyor? İstediği gibi bir program yapamayan Şevket Abi'yi sinirlendiren durumlar neler? İlişkilerde burçların önemi nedir? Burçları uymayan kişilerin bir araya gelmesinin sakıncası ne olabilir? Astrolog Burcu, yeni evlenen arkadaşı Çiçek'i düğün günü nasıl etkileyecek? Çetin'in karşı cins ile ilişkileri nasıl? Bir kadınla konuşma konusunda ne kadar başarılı? Önüne gelene yazan Çetin'e kadınların tepkileri ne olacak? Orhun yazıtlarında adı yazan Naime Teyze bir banka soygununda da hayatta kalmayı başarabilecek mi? İlerleyen yaşından sürekli şikâyet eden Naime Teyze, silahlı bir soygunda ölmek için neler yapacak? Ekranların en berrak yarışma programı Hijyen Avcıları'ında yarışmacılar kimler? Temizlik sırası kendinde olan İsmail yaptığı temizlikle diğer yarışmacılar yüksek puan olabilecek mi?

        • Sınırsızlar 'Yabancı Film'
          23:30

          Sınırsızlar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Sarık Andreasyan'ın yaptığı, Anton Pampushnyy, Sanjar Madi, Sebastian Sisak gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Sınırsızlar" Cuma akşamı Show TV'de! Soğuk Savaş döneminde "Patriot" adlı bir organizasyon, çok gizli bir projeye imza atar. Süper kahramanlardan oluşan bir ekip yaratan bu organizasyonun amacı gerekli zamanlarda bu süper kahramanları koruma göreviyle sahaya göndermektir. Çoklu Sovyet devletleri üyelerinden oluşan bu süper kahraman ekibi uzun yıllar boyunca kimliklerini gizli tutarak yaşarlar. Ancak kritik zamanlar geldiğinde bu ekip tekrar birleşmek zorunda kalacaktır...

        • Aşk Ağlatır  'Dizi' (Tekrar)
          01:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          05:00

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)