Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Hayati Akbaş yüz güzelleştirme ve yüz gençleştirme farklı mıdır, yüz gençleştirme uygulamalarında nelere dikkat edilmeli sorularını yanıtlarken, Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ağız ve diş bakımlarında dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor. Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek lazer epilasyonla ilgili merak edilenleri paylaşıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Dr. Feridun Kunak bele kupa çekmenin faydaları nelerdir, evde hazırlanan doğal krem ile bel ağrılarından kurtulabilir miyiz, cilt güzelliğini korumanın formülü var mı sorularını yanıtlarken, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Neslihan Aktaş spor öncesi hangi besinlerin tüketilmemesi gerektiğini anlatıyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Burcu Kulat, makyör Ateş Faruk Yılmaz, model Aycan Yılmaz Çolak'tan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Nergis Abbasova'dan oluşan ikinci takım, kuaför Murat Ünlü makyöz Meltem Topçu model Sena Aydın'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Serra Yanar'dan oluşan dördüncü takım beş parmak kesim ve sonbahar makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Bugünün yarışmacıları ise Yasemin ve müstakbel kaynanası Pakize Hanım. Yasemin Hanım yemek yapımı konusunda yaptığı yanlışlar yüzünden hem rakip gelinleri hem de kendi kaynanasını çileden çıkartacak!

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Aile Şerefi 'Türk Filmi'
          20:00

          Aile Şerefi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Itır Esen, Şevket Altuğ, Ayşen Gruda gibi usta yer aldığı 1976 yapımı "Aile Şerefi" Perşembe akşamı Show TV'de! Fakir ama gururlu bir adam olan Rıza işportada çeşitli işler yaparak kalabalık ailesini kıt kanaat geçindirmeye çalışır. Karısı Adile 5 çocuğunu da layıkıyla yetiştirerek, hepsinin iyi eğitim alıp, elinin ekmek tutmasını ister. Kızları Ayşe evlenince yeni damat Zihni de onların evine iç güveysi taşınır. Ailenin tüm fertleri, işportacılık, fabrika ve atölye işçiliği gibi işlerde çalışır ve kendi yağlarıyla kavrulurken evin en küçük oğlu Murat bir araba kazası geçirir. Şimdi tüm aile Murat'ın iyi olması için her türlü çareye başvurur.

        • Suçlular Takımı 'Yabancı Film'
          22:15

          Suçlular Takımı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Florian Henckel Von Donnersmarck'ın üstlendiği, Angelina Jolie, Johnny Deep gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Turist", Perşembe akşamı Show TV'de! Frank (Johnny Deep), aşk acısından muzdarip bir serüvenci olarak soluğu İtalya'da alır. Bu seyahat neticesinde, kırık kalbinin acısının hafifleyeceğini düşünmektedir. Bu bunaltılı durumdan kurtulmak isteyen Frank'in yolları Elise isimli gizemli bir kadınla kesişir. Ancak Elise'nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik'in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder.

        • Fi 'Dizi' (Tekrar)
          00:45

          Fi 'Dizi' (Tekrar)

          Duru kaçma hayallerini suya düşürecek acı bir gerçeğe uyanırken, Özge hastanede aldığı haberle yıkılır. Adaleti kendisi sağlamak için Can'ın karşısına çıkması olayların seyrini bir kez daha değiştirir.

        • Suçlular Takımı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Suçlular Takımı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)