Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün Antigravity Yoga Eğitmenleri Evren Özus, Yasemin Şişman ve Gülşah Yücel hamakları tavana asıyorlar yer çekimine meydan okuyorlar. Tost Ustası Gökhan Özcan kuru fasulyeli tost, karışık malzemeli yakışıklı tost ve tavuklu mantarlı tost tarifi verirken, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı İlker Kiriş varis ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Diş Hekimi Birol Altundaş ve Diş Hekimi Zafer Tel implant tedavileri hakkında merak edilenleri anlatırken, Diyetisyen Tolgahan Güneren kilo verebilmek için güne nasıl bir kahvaltıyla başlanmalı, çocukların beslenme çantasında neler olmalı, doğru zayıflamanın sırları neler sorularını yanıtlıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Çukur'daki "Erik Dalı" performansı olay oldu! O sahnelerde Aras Bulut İynemli'yle birlikte dans eden Hazal Subaşı neler söyledi? İstanbul Moda Haftası'ndan moda dolu görüntüler! Hadise sessizliğini bozdu! Demet Akalın'ın "Kocası yok" sözüne nasıl cevap verdi? Nesrin Cavadzade sokakta röportaj verirken ona bakan araçlar nasıl kaza yaptı?

        • Zahide Yetiş'le (Tekrar)
          13:00

          Zahide Yetiş'le (Tekrar)

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Yıldız, her şeyi arkasında bırakıp gitmeye karar verdiğinde, hiç tahmin etmediği bir sürprizle karşılaşır. Kuzey, Yıldız'ın karşısında durmuş "gitme" demektedir. Yıldız, yıllardır Kuzey'den duymayı beklediği sözleri duymak üzeredir. Kuzey, Yıldız'a duymak istediklerini mi söyleyecektir, yoksa genç aşığın hayalleri yine yıkılacak mıdır? Kuzey'in Yıldız için duyduğu vicdan azabı uzun sürmez çünkü uğraşması gereken büyük bir bela vardır. Alacaklısı Sadullah, Kuzey'den borcunu tahsil etmek için bu sefer başka bir yola başvurmuştur. Kuzey, iyice sıkışır. Yıldız ve Kuzey, ilk defa birer düşman değil, arkadaş olmaya çalışırlar. Kuzey'in peşindeki belalar, genç adamı zorladıkça Yıldız'la olan düşmanlığı yerini arkadaşlığa, belki de daha fazlasına bırakır. Yaşanan her olay, onları birbirlerine daha da yakınlaştırır. Yıldız, dümene geçip kaptanlık yapmak zorunda kaldığında ikili, yıllar sonra baş başa bir gece geçirir. Tüm fırtına dinip ortalık süt liman olduğunda ise ikiliyi, çok kötü bir sürpriz beklemektedir. Kuzey ve Yıldız, hiç ummadıkları bir tehlikeyle karşı karşıyadır.

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          05:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)