Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak'ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "Tatlı - tuzlu milföy çiçeği" ve "Fırında pırasalı krepler" tarifleri verirken, Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Prof. Dr. Neriman İnanç hangi yaş gruplarında kaç porsiyon meyve/ meyve suyu öneriliyor, meyve suyunun obeziteye olumlu/ olumsuz etkisi var mı, günün hangi saatinde daha çok meyve suyu tüketimi öneriliyor sorularını yanıtlıyor. Eğitmen Ufuk Tezemir bağımlılıktan kurtulmanın yollarını açıklarken, Uzman Diyetisyen Yasemin Miras cilt güzelliğini korumak için önerilerde bulunuyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          09:30

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        • Zahide Yetiş'le
          11:45

          Zahide Yetiş'le

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Burcu Kulat, makyör Ateş Faruk Yılmaz, model Çiğdem Yoluak'tan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Sevil Seçen'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Aslı Gülen'den oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Gülistan Tan'dan oluşan dördüncü takım pop art boya ve makyaj yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Haftanın finalinde yarışan gelin ve kaynana Özlem Hanım ve Elmas Hanım... Sunucu olduğunu her fırsatta dile getiren Özlem Hanım diğer gelinlerin tepkisini çekecek... Damat Ömer Bey'in eşinden şikâyetçi olduğu konu ise gündeme damgasını vuracak... Bakalım haftanın kazananı hangi aile olacak? 5 tam altını kim evine götürecek?

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV'de... Yoga eğitmenleri Çiçek ve Kudret çifti üst komşuları, Bahadır ve Naime'den neden şikâyetçiler? Dengesiz çift Bahadır ve Naime'nin normal bir günleri nasıl geçiyor? Komiser Hayati iki çiftin arasındaki problemi çözebilecek mi? Arkadaşlarını akşam yemeğine davet eden Mehtap, istediği menüyü çıkarabilecek mi? Pazarcılardaki değişimin sebebi ne olabilir? Askerlik konusunda hassas olan babasına yalan söyleyen Çiçek, kendisini ve sevgilisi Kazım'ı nasıl zor bir duruma sokmuş olabilir? Çiçek ve Kazım, Hayati'nin evlilik konusunda onayını alabilecekler mi? Aylardır Kıbrıs tatilinin hayallerini kuran İsmail, nasıl bir problemle karşılaşacak? Bir anda sosyal medya hesaplarına giremeyen aile üyeleri tatile gitmekten vazgeçerse ne olur? İsmail sosyal medya bağımlısı olan ailesini ikna edebilmek için ne yapacak? Uzun bir aradan sonra görevinin başına dönen Komiser Şevket, yokluğu sırasında neler yaptı? Ejderhaların babası Şevket Komiser bu sefer yaveri Mustafa ile birlikte gerçek kötü adamları yakalayabilecek mi? Uzun zamandır beklediği sevgilisinden umudu kesen Mesut, tam yeni biriyle tanışmak isterken eski sevgilisi eve dönünce durumu nasıl kurtaracak? Kadınlara durumu belli etmeden idare etmeye çalışan Mesut, yalanlarıyla kendini ne kadar daha kurtarabilir?

        • Seçkin Tetikçiler 'Yabancı Film'
          23:30

          Seçkin Tetikçiler 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Gary McKendry'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Seçkin Tetikçiler", Cuma akşamı Show TV'de! İngiliz Gizli Servisi'nin eğitimli ve emekli üyelerinden biri, kendisini yetiştiren kişi zor durumda kalınca bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Dostunu kurtarmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü en az kendisi kadar yetenekli diğer ajanı ve iyi yetiştirilmiş üç özel katili alt etmek durumundadır.

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Aşk Ağlatır  'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)