Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "Tavuk karnıyarık", "Nohutlu salata" ve "Zerdeçallı içecek" tarifleri veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Hayati Akbaş, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ve Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek, 50 yaşındaki Yasemin Hanım'ı hayal ettiği görünüme kavuşturuyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Dr. Zafer Akıncı olumsuz düşüncelerden nasıl kurtuluruz, bir kadını ya da bir erkeği nasıl ikna ederiz sorularını yanıtlarken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş plastik cerrahların yaşlılığa bakış açılarını anlatıyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'debugün kuaför Burcu Kulat, makyör Ateş Faruk Yılmaz, model Çiğdem Yoluak'tan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Sevil Seçen'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Aslı Gülen'den oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model Gülistan Tan'dan oluşan dördüncü takım V kesim saç ve Anime makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Damat Bayıldı'da günün yarışmacıları Gülişan ve Gülperi Hanım olacak. Gülperi Hanım kaynanalar tarafından sessizliği yüzünden eleştiri alacak, menüdeki Şam böreğinin yapılışı konusunda hatalı bulunan Gülperi Hanım bakalım kendini nasıl savunacak? Gelinler ise Gülişan Hanım'ı bir hayli zorlayacak.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Şaban Oğlu Şaban 'Türk Filmi'
          20:00

          Şaban Oğlu Şaban 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta yer aldığı 1977 yapımı "Şaban Oğlu Şaban" Perşembe akşamı Show TV'de! Şaban Oğlu Şaban, aynı yerde askerlik yapan iki arkadaş Şaban ve Ramazan'ın askerlik esnasında ve sonrasında başlarına gelen rastlantısal olaylara karşı verdikleri tatlı mücadeleye odaklanır. Şaban'ın sakarlıkları yüzünden komutan Hüsamettin defalarca yaralanmış, iyice çileden çıkmıştır. Askerlik bittiğinde, bir gazinoda çalgıcı olarak işe giren ikili, tesadüf eseri bir suçlunun yakalanmasını sağladıklarında Nazır Paşa tarafından gizli polis olarak atanırlar. Nazır Paşa ve ailesini ziyaret ettikleri bir gece, Paşa'nın damadının eski komutanları Hüsamettin çıkmasıyla zor anlar yaşarlar. Fakat sadece bu da değildir! Aynı gece evden çalınan elmas, ortalığı iyiden iyiye karıştırır. Tatlı sakar ikili elması bulabilecek midir?

        • Banker Bilo 'Türk Filmi'
          22:00

          Banker Bilo 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Şener Şen, İlyas Salman, Meral Zeren gibi usta yer aldığı 1980 yapımı "Banker Bilo" Perşembe akşamı Show TV'de! Türk sinemasının klasiklerinden biri olan Banker Bilo, bir dönemin en büyük hareketi olan Almanya'ya göç dalgasını işliyor. Almanya'ya işçi olarak gitmenin hayallerini kuran Bilo ve onun gibi köylü gençler, köylüleri paragöz Maho tarafından toplanan paralarla hayallerindeki ülkeye gidebileceklerini zannederler. Ancak Maho, gençleri bir kamyonete doluşturup İstanbul'a gönderir. Kamyondan indikten sonra İstanbul'da olduklarını fark eden Maho intikam peşinde koşacak, kendisine yapılanın karşılığını kat kat fazlasıyla alacaktır.

        • Fi 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Fi 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)