Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak'ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel çocuklara özel "Glütensiz brokoli köftesi" tarifi verirken, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Fuat Serpen çocuklarda bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı kür önerisinde bulunuyor. Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Samet Yardımcı hangi hastalıklar metabolik cerrahi için uygundur, metabolik cerrahi kalıcı bir tedavi midir, metabolik cerrahi ilaç tedavisinden daha mı üstündür sorularını yanıtlarken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Melih Bestel adet düzensizliği ile ilgili merak edilenleri paylaşıyor. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Onur Gürer ise varis hakkında merak edilen soruları yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          09:30

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

          Ekranların güler yüzü Zahide Yetiş ve doyumsuz sohbetiyle Prof. Dr. Mustafa Karataş her cuma Show TV'de! Yüce dinimiz İslam, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz. Muhammed ile ilgili tüm merak ettikleriniz bu programda konuşuluyor.

        • Zahide Yetiş'le
          11:45

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik dirençli çarpıntı hakkında merak edilenleri anlatıyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Mete Şimşek, makyöz Arzu Gökduman, model Ceren Dalkıç'dan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Merve Eroğlu'ndan oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Ezgi Yalçınkaya'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model İlayda Arslan'dan oluşan dördüncü takım boya ve monochrome makyaj yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Haftanın finalinin yarışmacıları Hatice Hanım ve Vildan Hanım... Günlerdir rakiplerini çileden çıkaran Vildan Hanım bakalım bu kez neler yapacak? Gelininden rahatsızlığını sürekli dile getiren Hatice Hanım ise bu kez herkesi şaşırtacak! Damat Emre ise arada kalmaktan şikâyetçi... Yarışmacıların puanları ise birbirine çok yakın... Bakalım Onur Büyüktopçu kimlere kaç puan verdi? 5 tam altının sahibi hangi aile olacak?

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Yeni)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Yeni)

          7'den 70'e herkesin merakla ve özlemle beklediği Güldür Show'da yeni sezon başlıyor. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show yeni sezona muhteşem bir açılış yapıyor. Sezon Harbiye Açıkhava sahnesinde gerçekleşen ve özlenen fenomen karakterlerin geçit yaptığı çok özel bir bölüm ile başlıyor. Kahkahanın bir an durmayacağı yeni sezonun bu çok özel bölümü Cuma akşamı Show TV'de... Bilal yazın Çiçek için dış görünüşünde neyi değiştirmiş olabilir? Bilal'deki değişikliği gören Çiçek ne tepki gösterecek? İstediğini alma konusunda oldukça başarılı olan takıntılı Naime, bu sefer Bilal'i nasıl ağına düşürecek? Derde derman olan program Yaralı Show'da bu hafta hangi yaralı isimler var? Toplumdaki yanlış kadın algısını düzeltmek isteyen Yeter, program aracılığı ile sesini duyurabilecek mi? Programın diğer yaralı konuklarından konuşmaya fırsat bulamayan Yeter, ne kadar daha dayanabilecek? 2 yıllık Tibet tatilinden döner dönmez zorla programa getirilen Eşofmanlı Şevket Hoca'yı yakın takipçileri İbo, Mehtap, Fikri ve Mustafa ne kadar özlemiş olabilirler? Eşofmanlı Şevket Hoca siyasetin tüm inceliklerini ve bilinmeyen yönlerini anlatıyor! Eşine düzenli olarak yalan söyleyen Kazım, bu sefer çitayı ne kadar yükseltmiş olabilir? Kudret'in bekârlığa veda partisinde olduğunu gizleyen Kazım, Çiçek'in gelmesiyle arkadaşlarını nasıl bir senaryonun içine sokacak?

        • Gizli Dosya 'Yabancı Film'
          23:30

          Gizli Dosya 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini James Vanderbilt'in yaptığı, Cate Blanchett, Robert Redford ve Dennis Quaid gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Gizli Dosya", Cuma akşamı Show TV'de! 2004 yılı ABD başkanlık seçimleri yaklaşmaktadır. Daha önce Ebu Garib Hapishanesi'ndeki işkence skandalını ortaya çıkararak büyük sükse yapmış CBS haber bölümü yapımcısı Mary Mapes (Cate Blanchett) seçim öncesinde yine önemli bir haber yapmak istemektedir. Emekli bir asker tarafından kendilerine ulaştırılan belgeler çok ciddi bir iddia barındırmaktadır: İddiaya göre kongre üyesi George Bush'un oğlu George W. Bush'un 1968'de Vietnam'da savaşa gitmemesi için yüksek makamlardaki yetkililer usulsüzlük yapmıştır. Bu haber Amerika'da gündemi alt üst eder. Ancak haberde kullanılan belgelerin sahte olduğu iddiaları hem Mapes'i, hem de tecrübeli haber spikeri Dan Rather'ı (Robert Redford) çok zor durumda bırakacaktır.

        • Gizli Dosya 'Yabancı Film'
          01:45

          Gizli Dosya 'Yabancı Film'

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)