Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel sağlıklı yaşamaya özen gösterenler için "Kahvaltılık peynir" ve ve "Sade yağ" tarifleri verirken, Dr. Yavuz Dizdar her yağ sağlıklı mı, gerçek zeytinyağı nasıl anlaşılır, kızartma yağı kaç kez kullanılırsa hasta etmez, Hindistan cevizi yağı hastalıklara davetiye mi çıkarıyor sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ve Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan, 30 yaşındaki Serap Tanrıvermiş'i değişim hayaline kavuşturuyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Zahide Yetiş'le
          09:30

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleriyle hafta içi her gün Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sağlıklı bir yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirmenizi amaçlayan Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek konularla karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşıyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Dr. Feridun Kunak bele kupa çekmenin faydaları nelerdir, evde hazırlanan doğal krem ile bel ağrılarından kurtulabilir miyiz, cilt güzelliğini korumanın formülü var mı sorularını yanıtlarken, Kadın Hastalıkları, doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş genetik ayıklama ile ilgili bilgiler veriyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter, makyöz Ayşegül Kartal ve modacı Muammer Ketenci'nin saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Mete Şimşek, makyöz Arzu Gökduman, model Ceren Dalkıç'dan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Merve Eroğlu'ndan oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Ezgi Yalçınkaya'dan oluşan üçüncü takım, kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Nur Şimşek ve model İlayda Arslan'dan oluşan dördüncü takım kesim ve ıslak makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Günün yarışmacıları Bahar Hanım ve kaynanası Cennet Hanım... Sessiz sakin kişilikleri ile programda yer alan ikiliyi bakalım neler bekliyor? Gelin kaynananın çok iyi anlaşıyor olmaları rakipleri tarafından samimi bulunmayınca ortaya tartışma dolu anlar çıkıyor. Bakalım günün sonunda Damat Hafız Bey'in tahmini ailesine 3 puan kazandıracak mı?

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Çöpçüler Kralı 'Türk Filmi'
          20:00

          Çöpçüler Kralı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda, İhsan Yüce, Erdal Özyağcılar gibi usta yer aldığı 1978 yapımı "Çöpçüler Kralı" Perşembe akşamı Show TV'de! Aksiyonu hiç bitmeyen ve birbirinden tuhaf kişilerin yaşadığı matrak bir mahallede çöpçülük yapan Apti, mahallenin biricik kızı Hacer'e aşıktır. Temizlikçilik yapan Hacer ise bu aşka karşılık vermez. Hacer kendisine aşık olan zabıta memuruyla evlenmeyi ister ancak erkek kardeşleri bu evliliğe karşı çıkar. Yine de umudunu kaybetmeyen Apti, genç kızın gönlünü çalabilmek için her şeyi yapar. Ancak parasızlık nedeniyle Hacer'i elde etmesi imkansızdır. Ta ki tesadüf eseri bir gazinoya girene kadar. Apti türlü tesadüfler sonucunda bu talihini geri çevirecek, hayallerini gerçekleştirecektir.

        • Arabesk 'Türk Filmi'
          21:45

          Arabesk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Münir Özkul, Şener Şen, Müjde Ar, Uğur Yücel gibi usta yer aldığı 1989 yapımı "Arabesk" Perşembe akşamı Show TV'de! Yanaşma oğlu Şener, köy ağasının güzel kızı Müjde'ye aşıktır. Müjde de Şener'i sevmektedir ancak babası onu Şener'e vermek istemez. Müjde'ye sevdalı başka bir genç olan Kaya, Müjde ile Şener'in birlikte kaçacaklarını babasına ihbar eder. Ağa Şener'e rüşvet teklif eder, paraları önce alan ama sonrasında ağanın yüzüne fırlatan Şener'i Müjde görmez ve para yüzünden terk edildiğini düşünür. Kaya ile evlendirilen Müjde düğünden kaçar. Bu sırada Şener'de İstanbul'a gitmiş ve sesini keşfeden gazinocular kralı sayesinde meşhur olmuştur.

        • Fi 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Fi 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)