Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'e bugün Sanatçı Onur Şan dillerden düşmeyen türküleri, evlilik hayatına dair samimi açıklamaları ve keyifli sohbetiyle konuk olurken, Yemek Yazarı Buket Cengiz "Kuru domatesli, lor peynirli poğaça" ve "Muzlu kek" tarifleri veriyor. Kalıcı Makyaj Uzmanı Meryem Türk kaş pudralama tekniği hakkında merak edilenleri paylaşırken, Manuel Terapist, Fizyoterapist, Klinik Pilates Uzmanı Emre Uçar klinik pilatesin fıtık tedavilerine etkileri neler, kontroloji nedir, kaslar nasıl kontrol edilir sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise yanak estetiği hakkında bilgiler veriyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          16:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği çocukların inanılmaz eğlenceli ve müthiş hayal dünyasının keşfedildiği "Çocuktan Al Haberi" kaldığı yerden, tüm heyecanıyla devam ediyor. "Çocuktan Al Haberi"nde çocukların sorulan sorulara bazen sevimli, bazen esprili, bazen de hayal dünyalarındaki gerçekler ile verdikleri cevaplar izleyicileri kahkahaya boğuyor. Miniklerin büyümüş de küçülmüş yanlarını ortaya çıkaran soruların sorulduğu, çocukların verdikleri ya da veremedikleri cevaplarla hem eğlenip güldürdüğü Çocuktan Al Haberi'nde eğlence hız kesmiyor. Çocuktan Al Haberi'nin 14 Eylül Cumartesi gününde yayınlanacak yeni bölümünde Sinem Tabak, Cengiz Alabaz ve İlkgül Karasakal yarışıyor.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Yeni)
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Yeni)

          Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu, Show TV'de başlayacak Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturmaya hazırlanan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, 14 Eylül Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor. Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Karısının kendisini aldattığını ve tüm parayı alıp kaçtığını öğrenen Kuzey'in (İsmail Demirci) kızlarıyla birlikte köyüne geri döndüğü heyecan dolu tanıtımda, Kuzey'in geldiğini öğrenen Yıldız'ın (Aslıhan Güner) tepkisi sert oluyor. Yıldız'ın yıllar önce kendisini terk eden Kuzey'e öfkesi dinmezken, ikilinin atışmaları eğlenceli anlara sahne oluyor. Kızlarıyla birlikte köyüne geri dönen Kuzey'e neler olacağı ise merakla bekleniyor. Dizi eğlenceli hikayesiyle şimdiden adından söz ettireceğe benziyor.

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          22:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

        • Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Aşk Ağlatır 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          02:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:45

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)