Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ev yapımı acuka, kahvaltılık sos ve tadına doyulmaz garnitür tarifleriyle konuk olurken, Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Ertaş hangi tür baş ağrısı tehlikelidir, migren ataklarına karşı neler yapabiliriz, migren nasıl tedavi edilir sorularını yanıtlıyor. Sağlıklı Yaşam Koçu Doris Hofer hem evde yapılabilecek kolay egzersiz hem de birbirinden lezzetli "kabak krep" ve "krokanlı muzlu dondurma" tarifleri verirken, Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Şentürk ideal kilo ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • İlişki Durumu Karışık 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          İlişki Durumu Karışık 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin
          12:15

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyöz Ayşegül Kartal'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Berk Eren, makyöz Merve Karaman, model İklim Ceren Bağcı'dan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Dilara Başel'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Buse Arslan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Adem Ayhan makyör Songül Erkuş model Aleyna Çalışkan'dan oluşan dördüncü takım boya ve renkli eyeliner ile makyajı yapmak için yarışıyor. Başak Daşman'ın konuk jüri olduğu hafta finalinde kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Damat Bayıldı'nın nişanlı çifti Özge ve Burak haftanın finalinde yarışacaklar... Ve yine çiftin arasındaki yaş farkı gündem konusu... Ancak bu kez kaynana Azize Hanım bu durumdan memnun. Özge'nin önceki günlerde gelinlerle tartışması bu kez kendi gününde karşısına yeniden çıkacak. Rakiplerinin sert yorumlarına bakalım Özge Hanım'ın cevabı ne olacak? Azize Hanım ise Gülfem Hanım ile büyük bir tartışmaya girecek. Gülfem Hanım gözyaşlarına hakim olamazken diğer kaynanalar kimin tarafını tutacak? Puanlar ise birbirine bu kez çok yakın. 5 tam altının sahibini Onur Büyüktopçu'nun kararı belirleyecek.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Gel Hemşerim
          22:00

          Gel Hemşerim

          İsabet, aksiyon, oyun, büyük ödül ve hemşeriler bu yarışmada! Farklı formatıyla Show TV ekranlarında yayınlanan ve izleyicinin büyük beğenisini kazanan Gel Hemşerim'in bu haftaki bölümünde 3 farklı yarışmacı yarışıyor. Kahkaha, heyecan ve gözyaşının bir arada olduğu programda yarışmacılar, hemşeri jürisinin de desteğiyle büyük ödül 50.000 lira için büyük mücadele veriyor. Serhat bey, başta ailesi olmak üzere kendisine çok şey kaybettiren, artık nihayet kurtulduğu kötü alışkanlığından sonra hayatında beyaz bir sayfa açıyor ve soluğu Gel Hemşerim'de alıyor... Bakalım büyük ödülü kazanıp sıkıntılarından kurtulabilecek mi? Hayatında kendisi için hiçbir şey yapmadığını ve artık kendisini geliştirmek için yaşayacağını söyleyen güzel yarışmacı Barış Hanım yarışmaya öyle bir geldi ki ortalık bir anda karıştı... Sunucu Rüştü Onur Atilla ve hemşeri jürisinin zor anları sizi çok güldürecek, görülmeye değer bu eğlenceli anları sakın kaçırmayın! Mesleği mezarcılık olan Selçuk Bey işini öyle esprili öyle doğal anlattı ki, Gel Hemşerim'de kahkaha tufanı koptu... Yüksek enerjisiyle programa renk katan Selçuk beyin hikayeleri sizleri de çok güldürecek!

        • Hey Canlı
          00:30

          Hey Canlı

        • Damat Bayıldı (Tekrar)
          02:00

          Damat Bayıldı (Tekrar)

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)