Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

        • İlişki Durumu Karışık 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          İlişki Durumu Karışık 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin
          12:15

          Kuaförüm Sensin

          Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyöz Ayşegül Kartal'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Berk Eren, makyöz Merve Karaman, model İklim Ceren Bağcı'dan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Dilara Başel'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Buse Arslan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Adem Ayhan makyör Songül Erkuş model Aleyna Çalışkan'dan oluşan dördüncü takım doğum öncesi fotoğraf çekimi saç ve makyajı yapmak yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı
          16:00

          Damat Bayıldı

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelen programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Birinci bölüm yarışmacıları sözlü çiftimiz Ezgi-Yiğit ve gelininden pek de memnun görünmeyen Kaynana Gülfem Hanım oluyor. Çiftin arasındaki yaş farkı diğer yarışmacılar arasında tartışma konusu oluyor. "Aşkın yaşı var mıdır, yok mudur?" sorusu gelin ve kaynanaları ikiye bölecek. Geçen haftanın yarışmacıları Rukiye ve Emine Hanım'a yemek beğendirmek bir hayli zor. Bakalım bu hafta Gülfem ve Yeliz Hanım onların beğenisini kazanabilecek mi? Damat, yıllardır yemeğini yediği annesinin mi, yoksa gelin adayı Ezgi'nin mi yemeğine bayılacak?

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film'
          20:00

          Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Felix Chong'un yaptığı, Yun-Fat Chow, Aaron Kwok, Jıngchu Zhang gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Kod Adı: Ressam", Pazartesi akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Hong Kong polisi, "Ressam" takma adıyla bilinen sahte para uzmanı bir çetenin liderini aramaktadır. Çete, işinde o kadar iyidir ki, yaptıkları sahte parayı gerçeğinden ayırmak imkansızdır. Polis, Ressam'ın gerçek kimliğini bulmak için hapiste olan çete üyesi Lee Man'den yardım ister.

        • Entrika 'Yabancı Film'
          22:45

          Entrika 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Nicholas Jarecki'nin üstlendiği, Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, Laetitia Casta, Brit Marling gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Entrika", Pazartesi akşamı Show TV'de! New York'un önemli yatırımcılarından Robert Miller (Richard Gere), başarılı bir iş adamı ve aile reisi portresi çizmektedir. Aslında başı büyük belada olan Miller, yaptığı yolsuzluklar ortaya çıkmadan borç batağındaki şirketini satmaya çalışmaktadır. Bir yandan içinde bulunduğu bu durumu, diğer yandan da güzeller güzeli Fransız sevgilisi Julie Cote (Laetitia Casta) ile yaşadığı gizli ilişkiyi sadık karısı Ellen (Susan Sarandon) ve kızından (Brit Marling) saklamaya çalışır. Beklenmedik bir olay, ailesi, imparatorluğu ve işlediği suç arasında sıkışıp kalmasına yol açacak ve Dedektif Michael Brye'ın (Tim Roth) dikkatini üzerine çekecektir.

        • Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:45

          Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Damat Bayıldı (Tekrar)
          02:45

          Damat Bayıldı (Tekrar)

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)