Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. "Hayat Güzeldir"de bugün; müzik listeleri alt üst eden şarkıları özel hayatına dair samimi açıklamalarıyla Şarkıcı ve Oyuncu Cem Belevi konuk olurken, Astrolog Şenay Devi hangi burç kıskanç arkadaşlarına dikkat etmeli, aşka değil kariyerine öncelik vermesi gereken burç hangisi, Eylül ayında burçları neler bekliyor sorularını yanıtlıyor. Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nedret Taflan Salepçi akciğer ve meme kanseri ile ilgili bilgiler verirken, Diş Hekimleri Duygu Tuna ve Şahabettin Tuna diş gıcırdatma sorunu ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Psikiyatri Uzmanı Dr. Hakan Okur ise antidepresan kullanımında nelere dikkat edilmeli, uzun süre kullanılan antidepresan kalıcı zarar verir mi, ilaçlar bırakıldıktan sonra depresyon tekrarlar mı sorularını yanıtlıyor.

        • Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        • Damat Bayıldı (Tekrar)
          13:00

          Damat Bayıldı (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          15:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği çocukların inanılmaz eğlenceli ve müthiş hayal dünyasının keşfedildiği "Çocuktan Al Haberi" kaldığı yerden, tüm heyecanıyla devam ediyor. "Çocuktan Al Haberi"nde çocukların sorulan sorulara bazen sevimli, bazen esprili, bazen de hayal dünyalarındaki gerçekler ile verdikleri cevaplar izleyicileri kahkahaya boğuyor. Miniklerin büyümüş de küçülmüş yanlarını ortaya çıkaran soruların sorulduğu, çocukların verdikleri ya da veremedikleri cevaplarla hem eğlenip güldürdüğü Çocuktan Al Haberi'nde eğlence hız kesmiyor. Çocuktan Al Haberi'nin 1 Eylül Pazar gününde yayınlanacak yeni bölümünde Ezgi Çetin, Burak Arslan ve Esra Işıkgöz yarışıyor.

        • Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        • İçimdeki Canavar 'Yabancı Sinema'
          20:00

          İçimdeki Canavar 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Nacho Vigalondo'nun yaptığı, Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Austin Stowell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "İçimdeki Canavar", Pazar akşamı Show TV'de! Gloria sakin hayatı kısa süre önce tepetaklak olmuş bir kadındır. İşini kaybetmiştir ve sevgilisi tarafından da evden kovulmuştur. Çaresiz kadın New York'u arkasında bırakarak doğduğu kente geri döner. Ancak tam o zamanlarda Seul'e bir canavar saldırır. Bu dev canavar şehri yerle bir etmektedir. Gloria kısa sürede bu devasa yaratık ile kendisi arasında bir bağ olduğunu keşfeder. İşler kontrolden çıkmaya başladığında Gloria'nın kendisi gibi görünüşte önemsiz birinin nasıl olup da dünyanın kaderi üzerinde bu kadar büyük bir etkisi olabileceğini keşfetmesi gerekecektir...

        • Hokkabaz (Sleight) (TV'de İlk!)
          22:15

          Hokkabaz (Sleight) (TV'de İlk!)

          Yönetmenliğini J. D. Dillard'ın yaptığı, Jacob Latimore, Seychelle Gabriel, Storm Reid gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Hokkabaz", Pazar akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Bir sokak büyücüsü olan genç Bo, annesinin yanından ayrıldıktan sonra küçük kız kardeşinin yanında kalmaya başlar ve Los Angeles'taki partilerde uyuşturucu satarak başlarınını sokacak bir çatı katı tutmak istemektedir. Tedarikçisiyle sorun yaşadığında kız kardeşi kaçırılır ve onu kurtarmak için her zorluğun üstesinden gelmek zorunda kalır.

        • İçimdeki Canavar
          23:45

          İçimdeki Canavar

        • Hokkabaz (Sleight)
          01:45

          Hokkabaz (Sleight)

        • Pazar Sürprizi (Tekrar)
          03:15

          Pazar Sürprizi (Tekrar)

        • Yeni Gelin (Tekrar)
          05:15

          Yeni Gelin (Tekrar)