Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak'ta bugün; Peyzaj Mimarı Sanem Özparpucu peyzaj denince akla ne geliyor, 2019 peyzaj trendleri nelerdir, Eylül ayı sonbahara girerken bahçelerde yapılması gerekenler neler sorularını yanıtlarken, Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Diyarbakırlıoğlu annelik estetiği (mommy makeover) hakkında bilgiler veriyor. Astrolog Zeynep Turan yeni ayda burçları bekleyen noktaları açıklarken, Estetisyen ve Kalıcı Makyaj Uzmanı Merve Aydın kaş şekillendirmeyle ilgili merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • İlişki Durumu Karışık 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          İlişki Durumu Karışık 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin
          12:15

          Kuaförüm Sensin

          Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyöz Ayşegül Kartal'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Berk Eren, makyöz Merve Karaman, model Neşe Güleç'ten oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Kübra Bedel'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Naz Öztürk'ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur makyör Tunahan Dede model Merve Ergin'den oluşan dördüncü takım kostüm partisine uygun saç ve makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Damat Bayıldı (Yeni)
          15:45

          Damat Bayıldı (Yeni)

          Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı Yapımcılığını DNCC Medya'nın yaptığı, Onur Büyüktopçu'nun muhteşem sunumuyla Show TV'de ekrana gelecek programda ünlü sunucu hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek! Gelinlerin ve kaynanaların hem rakip hem de takım olduğu "Damat" Bayıldı" programının ilk bölümünde İzmirli Karşal ailesi yemekleri ve danslarıyla çok konuşulacak! Günün yarışmacıları diğer gelin ve kaynanalardan alacakları puanların yanı sıra çeyrek altını kazanmak için birbiriyle de kıyasıya bir rekabet içinde olacaklar. Eşinin kendi yemeklerini beğeneceğini düşünen Fatoş bir tarafta, "Oğlum benim yemeklerime bayılır" diyen Rukiye Hanım bir tarafta olacak. Damadımız Ferdi, iki arada bir derede kalarak annesine ya da eşine bir çeyrek altın kazandıracak! Heyecanın ve gerilimin yanı sıra; kahkahaların, şarkıların ve dansın eksik olmadığı ilk bölümde, Karşal ailesi evlerinize neşe katmaya geliyor. Bakalım Damat, kimin yemeğine bayılacak? Gelin ve kayınvalideler Fatoş ve Rukiye Hanım'ın yaptığı yemeklere kaç puan verecekler?

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Aramızdaki Dünya 'Yabancı Film'
          20:00

          Aramızdaki Dünya 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Peter Chelsom'un yaptığı, Gary Oldman, Asa Butterfield, Carla Gugino, Britt Robertson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Aramızdaki Dünya", Pazartesi akşamı Show TV'de! Mars'ta insan kolonisi kurmak için yola çıkan bir uzay mekiğindeki astronotlardan biri olan Sarah Elliot, Mars'a iniş yaptıktan hemen sonra bir erkek çocuğu dünyaya getirirken hayatını kaybeder. Ekipteki diğer kişiler tarafından büyütülen Gardner Elliot, 16 yaşına geldiğinde yalnızca 14 bilim adamını tanıyan, dünyaya dair okudukları dışında hiçbir bilgisi olmayan fakat son derece zeki ve meraklı bir genç haline gelmiştir. Dünyaya geri gönderilen Gardner, burada büyük bir kültür şoku yaşar. Yapılan tıbbi testlerde bünyesinin dünya atmosferine uygun olmadığı tespit edilir. Fakat Gardner, NASA'nın kendisine tahsis ettiği yerden kaçarak internette tanıştığı ve dünyada tanıdığı tek kişi olan genç kız Tulsa ile dünyayı ve kendi insani duygularını keşfedeceği bir yolculuğa çıkar.

        • Hacker 'Yabancı Film'
          22:30

          Hacker 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Akan Satayev'in yaptığı, Callan Mcauliffe, Lorraine Nicholson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Hacker", Pazartesi akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Alex Danyliuk (Callan McAuliffe), savaştan kaçan bir göçmendir. Maddi sıkıntılarla boğuşan ailesine bakabilmek için bilgisayar korsanlığı yapmaktadır. Dolandırıcı arkadaşı Sye'nın da yardımıyla yasadışı karaborsa işine girer. Hayatını suç işleyerek ve kimlik hırsızlığı yaparak sürdüren bir bilgisayar korsanına dönüşür. Genç bir hacker olan Kira adlı kız ile Darkweb'te tanışır. İkilinin faaliyetleri, FBI'ın bir numaralı hedefi olan Anonymous organizasyonunun başındaki 'Z'nin dikkatini çeker.

        • Aramızdaki Dünya 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:30

          Aramızdaki Dünya 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Damat Bayıldı (Tekrar)
          02:30

          Damat Bayıldı (Tekrar)

        • Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:30

          Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)