Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Erk beslenme ve hastalık ilişkisi, temizlik için kullandığımız ürünler tehlike mi saçıyor, süt zararlı mı, makarna zararlı mı, kanserin nedeni kırık kalp mi gibi sağlığımızla ilgili merak edilen birçok sorunun cevabını veriyor. Şanslı bir izleyicimiz hayallerindeki görünüme kavuşmak için doktorlarımızla ilk kez bir araya geliyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyöz Ayşegül Kartal'ın saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Cemre Kader Alınca'dan oluşan birinci takım, kuaför Sıla Coşar makyöz Mira Akkurt model Hacer Emre'den oluşan ikinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı makyöz Özlem Kurt model Ecem Sezgin'den oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur makyör Tunahan Dede model Ezgi Çayırezmez'den oluşan dördüncü takım asimetrik saç kesimi ve mat makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Tehlikeli Yürüyüş 'Yabancı Film'
          20:00

          Tehlikeli Yürüyüş 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Robert Zemeckis'in yaptığı, Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingley, Charlotte Le Bon gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Tehlikeli Yürüyüş", Perşembe akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! 1974 yılında Fransız ip cambazı Philippe Petit, kariyerinin belki de en tehlikeli denemesine girişir: Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin arasındaki boşlukta yürümek! Philippe Petit, akıl hocası Papa Rudy'nin yardımı ve desteğiyle tüm engellere ve risklere meydan okuyarak kulelerin arasına ip gerip bu tehlikeli yürüyüşü gerçekleştirmeyi planlar. Petit, uluslararası bir ekibin desteğiyle, Başkan Richard Nixon'ın istifa edebileceğini açıklamasından bir gün önce kulelerin arasına çelik kablo düzeneğini yerleştirir. O günlerde henüz tamamlanmamış olan ve kısmen kullanılan kulelerin arasında dans eden bu cambaz, tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başaracaktır. Yönetmenliğini Geleceğe Dönüş serisinden tanıdığımız Robert Zemeckis'in üstlendiği film Philippe Petit'nin "To Reach the Clouds" adlı otobiyografik kitabından uyarlandı.

        • Fi 'Dizi' (Tekrar)
          22:30

          Fi 'Dizi' (Tekrar)

          Can kaybolan hasta kayıtları yüzünden Sadık'ın kapısını çalarken, Özge soluğu karakolda alır. Duru ve Can arasında tansiyon tırmanarak artarken, Deniz'in gerçeği öğrenmesi sonun başlangıcı olacaktır. Can'ın ortadan kaybolması ve yılsonu gösterisinde patlayan kriz Duru ve Deniz ilişkisinin kaderini belirlerken, Özge ve Sadık ilişkisi de su yüzüne çıkan gerçeklerden ötürü çıkmaza sürüklenir.

        • Tehlikeli Yürüyüş 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Tehlikeli Yürüyüş 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)