Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Bin bir surat komedyen Yavuz Seçkin hem taklitleriyle kırdı geçirdi hem de mutfağa girdi. Kahkahaların havada uçuştuğu keyifli bir sohbet Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Cevdet Usta Karadeniz'in meşhur yöresel lezzetlerinden Akçabat köfte, piyaz ve fasulye turşusu yaparken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin idrar kaçırma, spiral ve hormonlu spiral, kordon bağlatma, tekrarlayan düşüklere dair merak edilenleri yanıtlıyor. Ayrıca Fıratcan yeni şarkısı "Sansürsüz" ve müzik yaşamına dair sohbetiyle konuk oluyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          15:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show geçtiğimiz sezondan ilk kez yayınlanacak renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show bu hafta hiç yayınlanmayan bir bölüm ile ekrana geliyor! Geçen sezonun hiç yayınlanmamış yeni bölümü ile Güldür Güldür Show, 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor!

        • Rubato Zamanı
          23:15

          Rubato Zamanı

          Yapımını Film Sanat'ın yapımcılığını Serdar Seki'nin üstlendiği, müzikseverleri ekran başına toplayan tek program Rubato Zamanı birbirinden özel isimleri ağırlamaya devam ediyor. Usta müzisyenleri Fatih Ahıskalı, Göksun Çavdar, Özer Arkun ve Eralp Görgün'den oluşan Rubato grubu bu akşam birbirinden usta isimleri konuk ediyor. Funda Arar ve Rubato grubu, muhteşem müzik şöleniyle Show TV'de sizleri bekliyor. Programda neler mi var? Klasik şarkılara getirilen şaşırtıcı yorumlar, bir araya gelmesi bile başlı başına olay olan güçlü isimlerin düetleri, kendi tarzlarında isim yapmış seslerden duymaya alışık olmadığımız şarkılar, oyunculukları yanında müzikle ilgili yetenekleriyle de hayran bırakan renkli konuklar...

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          01:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)