Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          06:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. "Hayat Güzeldir"de bugün model, şarkıcı, oyuncu Ece Gürsel sevilen şarkısı, keyifli sohbeti ve yeni projeleriyle konuk olurken, Moda Tasarımcısı Pınar Bent tüm genç kızların hayali gelinlik ve abiye tasarımlarında nelere dikkat edilmeli, düğünlerde gelinlik neye göre tercih edilmeli, gelinlikte ayakkabı tercihi nasıl olmalı sorularını yanıtlıyor. Kozmetoloji ve Tıbbi Bitki Uzmanı Seda Sakacı ise evde bulunan malzemelerle yapılabilecek bakım formüllerini veriyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Burcu Biricik güzelliğiyle Bodrum'u nasıl salladı? Burak Özçivit Lübnan'da nasıl izdiham yarattı? İbrahim Tatlıses'in müstakbel gelininin Bodrum'daki bikini önlemi!

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          15:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7'den 70'e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor! Çapkın tezgâhtar Kazım'ı nasıl bir zorlu sınav bekliyor? Çalıştığı mağazaya dört kız arkadaşı birden gelince Kazım ne yapacak? Ateşle oynayan Kazım, yakalanmadan durumu ne kadar daha idare edebilecek? Eşi Naime'nin yeni başkan olmasına bozulan eski başkan İsmail bu durum karşısında ne yapacak? Görevini çok özleyen İsmail, Naime'yi vazgeçirebilecek mi? İş gereği Avustralya uçağını kaçırmaması gereken İbrahim, aynı zamanda kız isteme merasimde bulunması gerekince ne yapacak? Kızını istemeye gelen ailede bulunan Mesut enişte konuyu ne kadar uzatabilir? Agresif, yaramaz, laf dinlemeyen tüm bebekleri uysallaştıran Harika Dadı Mehtap, konu İsmail Bebek olunca ne yapacak? İsmail bebek annesi ve babasına hangi konularda çok çektiriyor olabilir? Müzik yarışmasına katılan Bilal ve grubunu bekleyen kötü haber ne? Takıntılı aşık Naime, bu sefer Bilal'i tavlamak için hangi yollara başvuracak? Eski sevgilisinin VAR hakemi olduğunu öğrenen hakem Kazım'ı nasıl bir maç bekliyor? Yeter, Kazım'ı ne kadar zor duruma sokabilir? İkili arasındaki sürtüşme yüzünden yanlış kararlar veren Kazım'ı taraftar grubu nasıl karşılayacak?

        • Florence 'Yabancı Film'
          23:30

          Florence 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Stephen Frears'ın üstlendiği oyuncu kadrosunda Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Florence", Cumartesi gecesi Show TV'de! New Yorklu, zengin bir kadın olan Florence Foster Jenkins'in büyük bir hayali vardır. O da bir opera şarkıcısı olmak. Piyasada ses getirmek için maddi olarak her şeye sahiptir, tek bir şey hariç: Florence'ın sesi çok kötüdür. Fakat Florence bunu pek de dert etmemektedir. Opera sanatçısı olma hayali kuran fakat kötü sesi sebebiyle bunu bir türlü başaramayan ünlü mirasçı Florance Foster Jenkins'in gerçek öyküsünü beyazperdeye taşıyan filmin yönetmen koltuğuna Umudun Peşinde filmiyle adından söz ettiren maharetli yönetmen Stephen Frears oturuyor. Florence Foster Jenkins'i usta oyuncu Meryl Streep canlandırırken filmde Streep'e Hugh Grant, Simon Helberg ve Rebecca Ferguson gibi ünlü oyuncular eşlik ediyor.

        • Florence 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Florence 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          03:45

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        • Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          05:30

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)