Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "kavunlu süslü tatlı" ve "tavuklu patlıcan sandal" tarifleri verirken, Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Aksoy özellikle yaz aylarında görülen bacak şişliğinin sebepleri nelerdir, başka hastaların belirtisi olabilir mi, nasıl tedavi edilir, fil hastalığı bacak şişliğinden nasıl ayırt edilir sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan güzel gülüşlerin sırrını verirken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik ve güzelliğe dair merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin
          12:45

          Kuaförüm Sensin

          Jüri koltuğuna oturan Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyaj vloggerı Sebile Ölmez'in saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt, model Handan Meryem Çakmaktaş'tan oluşan birinci takım, kuaför Serkan Tırman makyöz Zeynep Tırman model Gizem Akın'dan oluşan ikinci takım, kuaför Mustafa Batur makyör Tunahan Dede model Asena Melisa Sağlam'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Uğur Yıldız, makyöz Dilek Öz, model Amine Yılmaz'dan oluşan dördüncü takım "beni ona benzet" saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Pers Prensi: Zamanın Kumları 'Yabancı Film'
          20:00

          Pers Prensi: Zamanın Kumları 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Mike Newell'in yaptığı Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton ve Ben Kingsley gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Pers Prensi: Zamanın Kumları" Perşembe akşamı Show TV'de!6. yüzyıl İran'ında yaşayan Destan (Jake Gyllenhaal) bir sokak çocuğudur, öksüzdür ve hiç parası yoktur. Tesadüfen kralın dikkatini çeker ve onun tarafından evlat edinilir. Kralın oğulları ile birlikte büyüyen ve amcası Nizam'dan bilgelik ve asalet öğrenen Destan, güçlü bir savaşçı olur. Destan günün birinde önemli bir hazineyi ele geçirir. Ölümlülere zamanı tersine çevirme olanağı tanıyan efsanevi "Zamanın Kumları"nın anahtarı olan antik, cam saplı bir hançer... Ancak bu sırada Kral, suikasta kurban gider ve Destan suçlanır. İsmini temize çıkarmak isteyen Destan, ailesi yüz yıllardır "Zamanın Kumları"nı muhafaza eden gözüpek prenses Tamina (Gemma Arterton) ile iş birliği yapmak zorunda kalır.

        • Fi 'Dizi' (Tekrar)
          22:15

          Fi 'Dizi' (Tekrar)

          Yapımını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal'ın üstlendiği, Azra Kohen'in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel'in senaryolaştırdığı dizide Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Fi'nin ekrana gelecek ilk iki bölümünde, ülkenin en tanınmış psikiyatristlerinden olan Can Manay'ın yolu, genç balerin Duru ile kesişir. Can, müzisyen sevgilisi Deniz'le beraber yaşayan Duru'nun muhteşem güzelliği karşısında adeta büyülenir. Duru'nun nefes kesen gösterisinin damga vuracağı bölümde Can, Duru'nun kalbini kazanmaya karar verir. Amacına ulaşmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Yaptığı bir oyunla Duru ve Deniz'in yaşamlarına güvenilir bir dost olarak sızmayı başarır. Can Manay, Duru ve Deniz için sınırlarını zorlayacaktır. Sorusuyla Can Manay'ı tedirgin eden gazeteci Özge ise kötü bir sürprizle karşılaşır.

        • Pers Prensi: Zamanın Kumları 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Pers Prensi: Zamanın Kumları 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)

        • Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)