Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hem pratik hem enfes bir lezzet "tavuk kokoreç" tarifi verirken, İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Erk beslenme konusunda en çok nerede hata yapıyoruz, hastalıklardan korunmak için grip aşısı yaptırılmalı mı, az yediğimiz en faydalı 7 gıda hangisi sorularını yanıtlıyor. Kelle Paça Ustası Şef Hacı Fidan enfes bir kelle paça yaparken, Kulak, Burun, Boğaz ve Baş, Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emrah Çelik ameliyatsız burun estetiği mümkün mü, burun estetiğinde cilt yapısı önemli midir sorularını yanıtlıyor. Ortodontist Dr. Aylin Sezen Yalçın ise güzel ve estetik gülüşün sırlarını veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 6 aylık evli, 23 yaşında, muhasebeci Saniye Gelin'in evine konuk olunuyor. Saniye Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        • Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz her bel ağrısı fıtık mıdır, fıtığınız ameliyatlık mı yoksa fizik tedaviyle geçer mi sorularını yanıtlıyor. Bilinçaltı ve Hipnoz Uzmanı Lily Lale Yılmaz'ın konuk olacağı programda makarnacı Cemile Hanım lezzetli makarna tarifleri veriyor. Üroloji Uzmanı Prof. Dr. İhsan Karaman kadınlarda idrar kaçırma sorunu ile ilgili merak edilenleri anlatıyor.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Bana Masal Anlatma 'Türk Filmi'
          22:45

          Bana Masal Anlatma 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Burak Aksak'ın üstlendiği, Hande Doğandemir, Fatih Artman, Tarık Ünlüoğlu, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Ercan Yazgan, Cihan Ercan, Sadi Celil Cengiz, Burcu Biricik gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Bana Masal Anlatma" Salı akşamı Show TV'de! "Rıza kahraman olmak ister, Ayperi ise kahramanını bulmak!" Suriçili dolmuş şoförü Rıza (Fatih Artman), doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin gözbebeği olan bir gençtir. Rıza'ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran ise Ayperi (Hande Doğandemir) olacaktır. "Bana Masal Anlatma" sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki gencin hikayesi! Delikanlı, kalbi iyilikle dolu, kızlar konusunda şeytanın bacağını kıramamış, çekingen dolmuş şoförü Rıza. Kız ise, elini attığı her şeyi değiştirip güzelleştiren masal kahramanı, hayran olunası Ayperi...

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        • Gelin Evi (Tekrar)
          05:30

          Gelin Evi (Tekrar)