Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "sürpriz köfte" tarifi verirken, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya sağlıklı yaşlanmak için 5 önemli tavsiye veriyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Berktuğ Erdoğan no touch lazer ile ilgili merak edilenleri paylaşırken, Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Turhan Güldaş bebek sahibi olmak ve çocuk yetiştirmek bir proje midir, geleceğin süper çocuklarını yetiştirmek için anne ve babalar ne yapmalı sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 24 yaşında, muhasebe öğrencisi Özge Gelin'in evine konuk olunuyor. Özge Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        • Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Dr. Zafer Akıncı olumsuz düşüncelerden nasıl kurtuluruz, bir kadını ya da bir erkeği nasıl ikna ederiz sorularını yanıtlarken, zırhıyla şov yapan kasap Süleyman Yurttaş hem yaptığı bıçak gösterisi hem de lezzetli yemekleriyle Zahide Yetiş'e konuk oluyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik ise kalp sağlığımızı nasıl koruruz, kendini gizleyen kalp ve damar hastalıkları nasıl anlaşılır sorularına yanıt veriyor.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • John Carter 'Yabancı Film'
          20:00

          John Carter 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Andrew Stanton'un yaptığı, Taylor Kitsch, Lynn Collins, Williem Dafoe gibi usta oyuncuların yer aldığı "John Carter" Salı akşamı Show TV'de! Savaş yorgunu eski bir askeri kaptan olan John Carter (Taylor Kitsch) açıklanamayan bir şekilde kendisini Mars'ta bulur. İki farklı ırkın yaşadığı bu gezegende kendisini büyük bir savaş beklemektedir. Tarafların arasında Tars Tarkas ve çekici prenses Dejah Thoris de vardır. Carter yok olmanın eşiğindeki bu gezegende Barsoom'ın ve halkının kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu anlayacaktır.

        • Bi Küçük Eylül Meselesi 'Türk Filmi'
          22:45

          Bi Küçük Eylül Meselesi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kerem Deren'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Engin Akyürek, Ceren Moray, Ege Aydan, Ebru Aytaç gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Bi Küçük Eylül Meselesi", Çarşamba akşamı Show TV'de! Eylül hayatta istediği her şeye sahip olan güzel ve neşeli bir kadındır. Ancak bir gün, başına gelen şanssız bir olay sonucu son bir ayını unutur. Ailesi, arkadaşları her şeyin yolunda olduğunu söyleyip dururken, Eylül bir şeylerin ters gittiğini anlamaya başlar ve hatırlamadığı bir ayın peşinden Bozcaada'ya gider. Orada, daha önce hiç görmediği derbeder, garip bir adamla karşılaşır.

        • John Carter 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:45

          John Carter 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Çukur  'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:00

          Lezzet Akademisi (Tekrar)