Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel evde krem peynir, pancar borani ve zencefil turşusu tarifleriyle konuk olurken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik ritm bozukluğu, çarpıntı sebepleri ve tedavi yöntemlerine dair merak edilenleri anlatırken, Dr. Yavuz Dizdar kokoreç ne zaman ve ne sıklıkla tüketilebilir, mevsimsiz meyve sebzeler sağlıklı mı, sirke neden bizim için önemlidir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 26 yaşında, ön muhasebeci Öznur Gelin'in evine konuk olunuyor. Öznur Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        • Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Elif Korkmazel pratik tarifleriyle konuk olurken, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Sultan Kaya Ünsal göz sağlığını korumanın formüllerini veriyor. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz geçmeyen ağrıların çözümü nedir, his kaybı neden olur, kaslarda güçsüzlüğün sebebi nedir sorularını yanıtlıyor.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Sağ Salim 'Türk Filmi'
          20:00

          Sağ Salim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Kenan Ece ve Hüseyin Avni Danyal gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Sağ Salim", Çarşamba akşamı Show TV'de! Salim hem ölümden hem de ölülerden çok korkan, saf bir Anadolu köylüsüdür. Ekmeğini taştan çıkartır; köyden kasabaya kamyonetiyle mal taşıyarak üç beş kuruşla hayatını döndürür. Fakat kabus gördüğü bir gecenin sabahında köy muhtarı kendisinden Mersin'den Sivas'a bir cenaze taşımasını rica eder. Başta çok isteksiz olsa da muhtarın ısrarı kıramaz ve komedi dolu yolculuk başlar.

        • Aşk Sana Benzer 'Türk Filmi'
          22:15

          Aşk Sana Benzer 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Taner Elhan'ın yaptığı, Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl, Birsen Dürülü gibi usta yer aldığı 2015 yapımı "Aşk Sana Benzer" Çarşamba akşamı Show TV'de! Ege'de bir balıkçı kasabasında, ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ve Ali'nin aşkına dondurmacıdan manava kadar kasabanın pek çok sakini şahittir. Bu sıcak Ege kasabası, kendisi gibi bir aşka tanıklık ederken, Deniz'in geçmişinden gelenler onun ve aşkının peşini bırakmayacaktır.

        • Kadın İşi Banka Soygunu 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:30

          Kadın İşi Banka Soygunu 'Türk Filmi' (Tekrar)

          Yönetmenliğini Taner Elhan'ın yaptığı Meltem Cumbul, Filiz Ahmet, Esra Dermancıoğlu, Özge Ulusoy, Meral Çetinkaya, Ayten Uncuoğlu ve Ferit Aktuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Kadın İşi Banka Soygunu" Çarşamba gecesi Show TV'de! Birbirinden farklı dört kadın Nihal, Dürdane, Gülay ve Bilge yakın arkadaşlardır. En kötü günlerinde birbirlerine destek olan bu dörtlü bu kez de Gülay için bir gece bir araya gelir. Kocası onu terk etmiştir ve iki buçuk yaşındaki oğlunu da alıp annesinin yanında yaşamaya başlamıştır. Birtakım sağlık sorunları ve ödeyemediği kredi borçları yüzünden kendi işi de tehlikeye girmiştir ve sahip olduğu küçük tekstil atölyesindeki bütün makinelerine da el konmuştur. Maddi ve manevi açıdan zor günler geçiren Gülay, buluştukları akşam, ancak banka soyarsa kendini kurtarabileceğini esprili bir şekilde söyler. Başta diğer arkadaşlarının da ciddiye almadığı bu şaka, aralarında uzayıp gider ve ciddi bir soygun planına dönüşür. Hiçbirinin tahmin etmediği bu planın aksamaması için ellerinden geleni yaparken birtakım gülünç sürprizler ve dostluklarını sınayan anlar da onları beklemektedir.

        • Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)