Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Bağırsak dostu yulaflı menemen, bağırsak güçlendirmeye yardımcı aynısefa çayı ve kış hastalıklarına karşı babaanne çayı tarifleriyle Dr. Fevzi Özgönül konuk oluyor. Sanatçı ve İş Kadını Zehra Su Olgun keyifli sohbeti ve sevilen şarkılarıyla programa renk katarken, Yaşam Koçu Ceren Yılmaz stres ile başa çıkmak için önerilerde bulunuyor. Uzman Klinik Psikolog Melis Avcı ise panik atağın belirtileri nelerdir, panik atak ve kalp krizi arasındaki farklar nelerdir, panik atak tedavisi nasıl olmalı sorularını yanıtlıyor.

        • Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Anadolu'nun; damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyenler müjde! Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tatlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip sizlerle buluşturmaya geliyor. Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak. Yörenin lezzetlerini, kimi zaman yöreye özgü restaurantlarda aşçılarımız ile kimi zamansa Anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimizin görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle sizlere sunacak ve lezzet rüzgarları estirecek. Turgay Başyayla Tokat'taki lezzet yolculuğuna merkeze bağlı Emir Seyit köyünden başlayarak devam ediyor. Coşkulu köy halkı tarafından davul, zurna ile karşılanıyor. Kazanda gendime çorbası, kazanda pancar, fırında keşkek, güveçte bakla dolması, bat, erik kurusu tatlısını anlatılıyor, köyün hanımları sac üzerinde gözleme, ekmek yapıyor. Turgay Başyayla Tokat'ın tarihi çarşılarını geziyor. Meşhur Tokat kebabını anlatılıyor; bacaklı çorba, sebzeli kaburga dolma ve tokat tavanın sırları ekrana geliyor. Lezzet yolculuğu son durağında bal kabağında keşkek, fosullu kaburga ve asma yaprağı tatlısı yapılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        • Gelin Evi (Tekrar)
          14:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        • Aşk Geliyorum Demez
          16:00

          Aşk Geliyorum Demez

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı; Tolgahan Sayışman, Bergüzar Korel, Altan Erkekli, Zeki Alasya, Sarp Apak gibi usta yer aldığı, 2009 yapımı "Aşk Geliyorum Demez" Pazar günü Show TV'de! Aşk Geliyorum Demez" filmi, Mahmutpaşa'da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafın da yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikâye başlar.

        • Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

          Çocukların oyuncak isteklerine aileler ne cevap verecek? Güldür Güldür Show'un 184. Bölümünde; çocuklarına dışarda da oyun oynanabileceğini göstermek ve aynı zaman da pahalı oyuncaklardan kurtulmak isteyen aileler bu isteklerinde başarılı olabilecekler mi?...

        • Kırmızı Kuyruklar Filosu (Red Taıls)
          23:30

          Kırmızı Kuyruklar Filosu (Red Taıls)

          Yönetmenliğini Anthony Hemingway'in üstlendiği, Cuba Gooding Jr. , Gerald Mcraney, David Oyelowo gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Kırmızı Kuyruklar Filosu" Pazar gecesi Show TV'de! Kırmızı Kuyruklar Filosu, sonunda kendilerini orduya kabul ettiren siyahi pilotların hikayesidir. Alman ve diğer düşman hatlarına hatırı sayılır zararlar veren Afro-Amerikalı bu askerler, uçaklarının kuyruklarını kırmızı renge boyayarak Amerikan havacılık tarihine Kırmızı Kuyruklar fenomenini gururla yazdırırlar. Gerçek bir olaydan uyarlanan film ikinci dünya savaşında hizmet veren Tuskegee Airmen adlı ilk siyahi savaş pilotlarının oluşturduğu grubun kahramanlık destanını konu ediniyor.

        • Kırmızı Kuyruklar Filosu (Red Taıls) (Tekrar)
          01:30

          Kırmızı Kuyruklar Filosu (Red Taıls) (Tekrar)

        • Pazar Sürprizi (Tekrar)
          03:30

          Pazar Sürprizi (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)