Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz bel ağrısı ne zaman dikkate alınmalı, boyun fıtığının belirtileri neler sorularını yanıtlıyor. Avukat Hazal Karaoğlan merak edilen hukuksal sorunlara çözüm yollarını açıklarken, Sanatçı ve İş Kadını Nurten Ünsev yeni müzik çalışmaları, sevilen şarkıları ve aile hayatıyla ilgili samimi itiraflarıyla konuk oluyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Ünlülerin olay yaratan gelinlikleri Cumartesi Sürprizi'nde! İbrahim Tatlıses annesini gözyaşlarıyla uğurladı... Gupse Özay, Cem Yılmaz'la Şahan Gökbakar'ı aynı filmde mi buluşturuyor? Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'in hayranlarıyla buluşmasında büyük izdiham!

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Tokat'ta ilk durağı Sulusaray ilçesine bağlı Malum Seyit Tekke köyü oluyor. Köy halkı tarafından folklor ekibi eşliğinde coşkulu bir karşılama yapılıyor. Helle çorbası, sütlü un helvası, kaz etli bulgur pilavı, köfte yahnisi, efelek sarması, köy fırınında çörek ekmek ve sini kömbesini anlatılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde yapıyor. Tokat pidesinin püf noktaları anlatılıyor. Merkeze bağlı Akbelen köyünde harika bir karşılamanın ardından yörenin 3 önemli lezzetini daha seyirciyle buluşturuyor ferfene, pehlili pilav ve tirit.

        • Gelin Evi (Tekrar)
          14:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        • Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          15:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Aşk Geliyorum Demez 'Türk Filmi'
          23:45

          Aşk Geliyorum Demez 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı; Tolgahan Sayışman, Bergüzar Korel, Altan Erkekli, Zeki Alasya, Sarp Apak gibi usta yer aldığı, 2009 yapımı "Aşk Geliyorum Demez" Cumartesi gecesi Show TV'de! Aşk Geliyorum Demez" filmi, Mahmutpaşa'da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafın da yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikâye başlar.

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          01:45

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          03:45

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)