Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Şef Mehmet Berhan Akşahin sofralarınıza lezzet katacak yöresel kış çorbası ve kolay ve lezzetli pratik sarma pizza tarifleriyle konuk olurken, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Güven Tidim böbrek taşıyla ilgili bilgiler veriyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Başak Bolluk Kılıç'ın hareket bozukluğu nedir, nasıl oluşur, Parkinson hastalığının ileri evre tedavi yöntemleri nelerdir, esansiyel tremor nasıl tedavi edilir sorularını yanıtladığı programda, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin gebelikte doğru beslenme ile ilgili merak edilenleri anlatıyor. Araştırmacı-Yazar İpek Kuşçu ise probiyotik karnabahar turşusu, gripsavar zencefil şurubu ve abur cubur isteklerine karşı peynir cipsi tarifleri veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        • Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Tuğba Bolat ile tahinli susamlı tart, rulo Amerikan salatası, tavuklu pofuduk kızartma ve pratik pazılı kiş yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        • Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 6 aylık evli, 24 yaşında, dans eğitmeni Aylin Gelin'in evine konuk olunuyor. Aylin Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        • Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik yemekleriyle konuk olurken, Doç. Dr. Oytun Erbaş hastalıkların psikolojik yönleri var mı, aşk zayıflatır mı, insülin direnci nedir sorularını yanıtlıyor. Estetik Diş Hekimi Umur Arıkan ise diş estetiğinde uygulanan yeni yöntemleri ve diş estetiğine dair merak edilenleri anlatıyor.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı 'Türk Filmi'
          20:00

          Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, Şevket Çoruh, Timur Acar, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Bülent Çolak, Ünal Silver, Hakan Bilgin, Gürkan Uygun, Neriman Derya Şensoy, Derya Baykal gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı" Çarşamba akşamı Show TV'de! Dört kahramanımız Gökhan, Hikmet, Necmi ve Servet koşullu olarak hapishaneden çıktıktan sonra birlikte grup terapisine gitmektedir. Ancak Del Piero Hikmet'in günün birinde vapurda karşılaştığı Mihriban'a aşık olmasıyla hayatları değişir. Mihriban dilsiz bir genç kadındır, Hikmet de onun konuşabilmesi için gereken parayı bulabilmek adına arkadaşlarıyla birlikte tekrar pis işlere bulaşmak zorunda kalacaktır.

        • Senin Hikayen 'Türk Filmi'
          22:00

          Senin Hikayen 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Tolga Örnek'in yaptığı, Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli, Sait Genay, İdil Fırat, Başak Okay ve Murat Serezli gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Senin Hikayen" Çarşamba akşamı Show TV'de! Hakan ve Esra evliliklerinin yedinci yılını tamamlayan, birbirlerini halen tutkuyla seven, 30'lu yaşlarında bir çifttir. Esra özel bir şirkette iyi bir kariyer sahibidir ve hatta yurt dışından iş teklifi almıştır. Müzik stüdyosu olan Hakan ise aldığı reklam, film projeleri ile ailesini geçindirmeye çalışan, sevgi dolu bir eştir. Hakan'ın annesi Meral'de ise kanser belirtileri baş göstermeye başlar, tedaviyi kabul eden Meral henüz torun sevmeden hayata veda etmemeye kararlıdır. Ama Esra ile Hakan da çocuk konusunda tereddütler yaşayan bir çifttir. Esra bir yandan kariyerini düşünür, bir yandan çocuk sahibi olmak kafasında soru işaretiyken, yaşam ikisine de güzel bir sürpriz yapar...

        • Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)