Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik ameliyatlara dair merak edilen soruları yanıtlarken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ağız ve diş sağlığını anlatıyor. Uzman Diyetisyen Özlem Posbaşoğlu bölgesel zayıflama dair merak edilenleri paylaşırken, İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Erk sağlıklı beslenme hakkında bilgiler veriyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel zamanla yarışan hanımlara birbirinden özel tarifleriyle konuk oluyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        • Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün anne-kız, Çiğdem-Sude Öğütçü ile mercimekli patates ezmesi, karalâhanalı ve mantarlı baklava böreği, pırasa mücveri ve helvalı muhallebi yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        • Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 yıllık evli, 25 yaşında, tarih öğretmeni Aycan Gelin'in evine konuk olunuyor. Aycan Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        • Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Gülperi, uğradığı haksızlık karşısında yıkılır ve Kadir'in hayatındaki yeri ile ilgili yeni kararlar almak zorunda kalır. Kadir ise Şeyma ile geri dönüşsüz bir noktaya geldiğini anlar ve bu konuda kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Şeyma'nın planları ise daha da acımasız olmaya başlar. Hasan, başkasına haksızlık yapmaktansa kendi canını tehlikeye atmayı göze alır ve büyük bir riske girer. Bu durum hem Gülperi'yi hem de Kadir'i etkileyecektir. Bedriye ve Can yeni düzenlerine uyum sağlamaya çalışırken, beklenmedik bir ziyaretle sarsılırlar. Hayatını düzene sokmaya çalışan Gülperi ve Kadir'in yolu yine kesişmek zorunda kalır. Gülperi, aldığı bütün kararlara rağmen Kadir'in söyledikleri karşısında kendisini yepyeni bir hikâyenin içerisinde bulacaktır.

        • Kahraman Savaşçı 'Yabancı Film'
          00:15

          Kahraman Savaşçı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Yimou Zang'ın üstlendiği, Jet Li, Tony Chıu-Waı Leung, Maggıe Cheung gibi usta oyuncuların yer aldığı 2002 yapımı "Kahraman Savaşçı", Cuma gecesi Show TV'de! Eski Çin'de ilk imparatorun hükümdarlığından önce Altı Krallığın içindeki muhalif gruplaşmalar, en güçlü kural koyucu Qin'e suikast düzenlemeyi planlarlar. Durum oldukça risklidir. Ortada üç büyük düşman vardır. Bunları ortadan kaldırana iktidar ve para vaad edilmektedir. Herhangi bir gücü ya da tanınmışlığı bilinmeyen, isimsiz biri, Qin'in üç esas düşmanı olan Kırık Kılıç, Uçan Kar ve Gökyüzü'nü yenilgiye uğratır. Bunun üzerine kendisi saraya çağrılarak Qin'e bu sürpriz zaferin hikâyesini tüm detayları ile anlatması istenir. Ortada gerçekten de sıra dışı bir zafer söz konusudur.

        • Kahraman Savaşçı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Kahraman Savaşçı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          04:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)