Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        HTTP/1.0 404 Not Found Cache-Control: no-cache, private Date: Thu, 28 Mar 2024 09:11:51 GMT HABERTÜRK - Sayfa Bulunamadı
        404
        Sayfa Bulunamadı
        5 saniye içinde ana sayfaya yönlendirileceksiniz.
        Beklemek istemiyorsanız tıklayın...
        Haberler Ekonomi Girişimcilik TÜSİAD'ın 'Bu Gençlikte İş Var' eğitim kampı sona erdi - Girişimcilik Haberleri

        TÜSİAD’ın girişimcilik kültürünü ve bilincini yaygınlaştırmayı amaçladığı ve ülkemizdeki genç girişimcilere fikirlerini geliştirebilecekleri bir rehberlik ortamı sağladığı TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! yarışmasında ön elemeyi geçen 36 ekip yoğun eğitim kampı dönemini tamamlandı. Yapılan iş fikri sunumlarının ardından seçilen 12 ekip, yarışmanın yanı finaline yükselerek, iki ay boyunca TÜSİAD üyeleri ile çalışma fırsatı yakaladı.

        1.621 iş fikri başvurdu

        Türkiye genelinde 74 il, 161 üniversiteden 4.268 gencin 1.621 iş fikri başvurusuyla yarışma yeni bir rekor imza attı. Bu dönem en umut verici gelişme kadın girişimci oranının %40’a yükselmesi oldu.

        REKLAM

        Projeler en az iki yatırımı olan ve / veya Bireysel Katılım Sermayesi lisansına sahip melek yatırımcılar ve girişimcilik ekosisteminin lider isimlerinin oluşturduğu bağımsız bir ön jüri tarafından değerlendirildi. Ön elemeyi geçen 105 öğrencinin oluşturduğu 36 ekip yarışmanın İstanbul’da düzenlenen 5 günlük eğitim kampına katılmaya hak kazandı. Bu sene Sabancı Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 5 günlük kampta, girişimci adayları ihtiyaç doğrulamadan pazara giriş stratejilerine, fizibiliteden etkin sunum tekniklerine kadar farklı konularda eğitim aldı. Kamp sırasında yapılan atölye çalışmalarında iş fikri sunumlarını geliştiren adaylar, girişimcilik ekosisteminden sayısız isimle networking imkanı yakaladı.

        Final 11 Mayıs’ta

        Tüm üniversitelerin ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık olan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması’nda final 11 Mayıs 2018’de yapılacak.

        Yarışmada birinciye 75.000 TL, ikinciye 50.000 TL, üçüncüye ise 25.000 TL para ödülü verilecek.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa