Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Türkiye Kupası'nda iki penaltı! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu. Sarı-kırmızılılarıgalibiyete götüren golleri Sinan Gümüş (P), Sofiane Feghouli ve Mbaye Diagne kaydederken Galatasaray iki kez penaltı kazandı.

        62. dakikada soldan ceza sahasına sokulmak isteyen Linnes, çizgi üzerinde Barbosa'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve maçın hakemi Suat Arslanboğa penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun başına geçen Diagne'nin vuruşunda kaleci Fatih gole izin vermedi... Mbaye Diagne üst üste ikinci kez penaltı kaçırdı.

        Kaleci Fatih Öztürk golden sonra sevincini yukarıyı göstererek yaşadı.

        REKLAM

        BİR PENALTI DAHA

        Mücadelenin 75. dakikasında savunma arkasına doğru atılan topa hareketlenen Diagne, ceza sahası içinde Miguel Lopes'in arkadan yatarak yaptığıhamle sonrasında yerde kaldı. Galatasaraylı oyuncular penaltı bekliyor ama Suat Arslanboğa oyunu devam ettirdi.VAR'dan az önceki pozisyon için inceleme uyarısı geldi. Suat Arslanboğa pozisyonu izlemek üzere VAR monitörüne yöneldi ve inceledikten sonra beyaz noktayı gösterdi.

        Akhisarspor'da Miguel Lopes hakeme yaptığı yoğun itirazlar sonrasında sarı kart gördü. Kart sonrasında sinir krizi geçiren Portekizli futbolcu kendine hakim olamayınca ikinci sarı kartını da gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

        79. dakikada penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Sinan Gümüş, sağ köşeye yerden yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa