Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Fırat Aydınus yönetiminde kazanamıyor - Trabzonspor Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Eylül Cumartesi günü Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak Trabzonspor - Galatasaray müsabakasını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Fırat Aydınus, bugüne kadar iki takımın 5 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar 4 kez rakibini mağlup ederken, bordo-mavililer ise 1 kez kazandı.

        Trabzonspor karnesi

        Fırat Aydınus, Trabzonspor'un bugüne kadar 51 karşılaşmasında görev yaptı. Karadeniz ekibi, bu maçlarda 18 galibiyet, 17 beraberlik aldı. Bordo-mavililer 16 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Fırat Aydınus, 51 karşılaşmada bordo-mavili futbolculara 117 sarı kart, 11 kırmızı kart çıkardı. Aydınus bu sezon ise Trabzonspor'un Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olduğu maçta düdük çalmıştı.

        Galatasaray karnesi

        Fırat Aydınus, Galatasaray'ın bugüne kadar 46 karşılaşmasında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda 23 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 mağlubiyet elde etti. Aydınus'un yönettiği maçlarda Galatasaraylı oyuncular 104 sarı kart ve 10 kırmızı kart gördü.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa