Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da Onazi'ye milli izin! - Futbol Haberleri

        Trabzonspor´un kadrosundan 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan tek isim olan Ogenyi Onazi´ye, ligin bitimine bir hafta kala izin verildiği belirtildi. Takımla birlikte antrenmanlara katılmayan Onazi´nin Dünya Kupası öncesi izin alarak Trabzon´dan ayrıldığı kaydedildi.

        ŞAHİN: "ONAZİ'YE İZİN VERDİK"

        Konuyla ilgili olarak Doğan Haber Ajansı´na (DHA) konuşan Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Onazi´nin ülkesinin milli takımıyla Dünya Kupası´nda mücadele edeceğini ifade ederek, "Son maç olması sebebiyle kendisine izin verdik" dedi.

        "KİMSENİN PARASI TRABZONSPOR'DA KALMAZ"

        Şahin, futbolculara yapılacak ödemeyle ilgili olarak ise, "Başkanımız ödemeleri yapmak için İstanbul´da çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda da bir sıkıntı yok. Trabzonspor´da kimsenin parası kalmadı, kalmaz da" diye konuştu.

        `ESTEBAN ANTRENMANLARA ÇIKMIYOR´ İDDİASI

        Bu arada kaptan Onur Recep Kıvrak´ın sakatlanmasının sonrasında Trabzonspor´da genç isim Uğurcan Çakır´ın kaleyi devralmasının ardından takımda ikinci kaleci pozisyonunda yer alan Esteban Alvarado´nun sakatlığını ileri sürerek antrenmanalara çıkmadığı iddia edildi. 29 yaşındaki deneyimli kaleci, Trabzonspor formasıyla bu sezon ligde 3 ve Ziraat Türkiye Kupası´nda toplam 5 maçta görev yaptı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa