Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı ilk maçta Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u 1-0 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretine son veren Trabzonspor´da camia üzerindeki kara bulutlar dağılırken, takımın özellikle ilk yarıda oynadığı futbol da beğenildi.

        2020-21 sezonuna kötü başlayan ve 8´inci hafta sonunda teknik direktör değişimine giden Trabzonspor, göreve gelen Abdullah Avcı ile birlikte çıkışa geçti. Avcı´nın başında çıktığı ilk maçta sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u mağlup ederek 5 maçlık galibiyet özlemine son veren ve kötü gidişatı sonlandıran bordo-mavililerde özellikle ilk yarıda oynanan futbol gelecek adına camiayı da umutlandırdı.

        YEREL GAZETELER: AV SEZONU BAŞLADI

        Yerel gazeteler de Erzurumspor galibiyeti sonrası manşetlerde `Av mevsimi başladı´ başlıklarına yer verdi. Kuzey Ekspres gazetesi, "Av mevsimi başladı", "Trabzonspor´un yeni teknik direktörü Abcullah Avcı, takımıyla çıktığı ilk maçtan 3 puanla ayrılarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi", Taka gazetesi, "Avcı´dan sihirli dokunuş!", "Trabzonspor ilk golü 16 pas sonunda buldu, ikinci yarı biraz baskı yedi ama maçı tutup çok özlediğimiz 3 puanı kazandı", Karadeniz gazetesi, "Av varsa Avcımız çok, Ekuban attı hasret bitti", "Trabzonspor yeni hocası Abdullah Avcı ile çıktığı ilk maçta Erzurumspor´u tek golle geçti, 5 hafta sonra galibiyetle tanıştı", Günebakış gazetesi, "Hayata dönüş", Sonnokta gazetesi ise, "Yağmur adam", "Ekuban Fırtınalı bir akşamda sahneye çıktı, Trabzonspor´u ipten aldı" yorumlarını yaptı.DHA-Spor Türkiye-Trabzon Tolga SAĞLAM

        2020-11-23 10:19:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa